BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Flagrant civic cu o hoata de buzunare si politisti locali la Timisoara! Tanara tocmai reusise sa subtilizeze 150 de lei din buzunarul unei batrane

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflati in patrulare in zona Piata 700 din Timisoara, in zona statiei RATT, au depistat, astazi, in jurul orei 14, o femeie care a sustras o suma de bani din buzunarul unei batrane, in timp ce aceasta din urma, insotita de nepotelul de 5 ani, incerca sa urce intr-un tramvai.

Suspecta a fost observata de mai multi tineri care au inceput sa strige. Imediat politistii locali au intervenit si au retinut-o pe tanara, care a fost identificata ca fiind C.A.N., de 24 de ani, cu domiciliul in Timisoara, si este cunoscuta ca facand parte din categoria hotilor de buzunare.

Cea in cauza, impreuna cu suma de bani, de aproximativ 150 lei, a fost predata pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt politistilor de la Sectia 1.

“Politistii locali desfasoara permanent patrulari pe mijloacele de transport in comun, atat in mod individual, dar si periodic cu celelalte structuri din cadrul sistemului integrat de ordine si siguranta publica pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte de furturi din buzunare si posete, precum si a altor fapte,  precum tulburarea linistii publice, deteriorarea mijloacelor de transport, apelarea in mod repetat la mila publicului, aruncarea de deseuri in mijloacele de transport”, atrage atentia Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: