BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Flagrant civic cu o hoata de buzunare si politisti locali la Timisoara! Tanara tocmai reusise sa subtilizeze 150 de lei din buzunarul unei batrane

Politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflati in patrulare in zona Piata 700 din Timisoara, in zona statiei RATT, au depistat, astazi, in jurul orei 14, o femeie care a sustras o suma de bani din buzunarul unei batrane, in timp ce aceasta din urma, insotita de nepotelul de 5 ani, incerca sa urce intr-un tramvai.

Suspecta a fost observata de mai multi tineri care au inceput sa strige. Imediat politistii locali au intervenit si au retinut-o pe tanara, care a fost identificata ca fiind C.A.N., de 24 de ani, cu domiciliul in Timisoara, si este cunoscuta ca facand parte din categoria hotilor de buzunare.

Cea in cauza, impreuna cu suma de bani, de aproximativ 150 lei, a fost predata pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt politistilor de la Sectia 1.

“Politistii locali desfasoara permanent patrulari pe mijloacele de transport in comun, atat in mod individual, dar si periodic cu celelalte structuri din cadrul sistemului integrat de ordine si siguranta publica pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte de furturi din buzunare si posete, precum si a altor fapte,  precum tulburarea linistii publice, deteriorarea mijloacelor de transport, apelarea in mod repetat la mila publicului, aruncarea de deseuri in mijloacele de transport”, atrage atentia Daniela Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: