BREAKING NEWS! Toti procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dat in judecata Ministerul Public, in cadrul unei actiuni de litigiu de munca, pentru obtinerea unor drepturi salariale    Senatorul PSD Eugen Dogaru a fost audiat, astazi, la Curtea de Apel Timisoara, in calitate de martor in dosarul coruptiei de la IPJ Timis     Inca un accident pe trecerea de pietoni din zona Universității de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, din Calea Aradului, care s-a soldat cu ranirea a doua tinere    Consilierul judetean Valentin Tudorica este noul presedinte al CJ Timis, dupa ce Traian Stancu si-a pierdut calitatea de membru al ALDE    Mirela Toc, cel mai incomod angajat al Primariei Timisoara, a fost mutata de la Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii la Biroul Salubrizare    Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, suparat ca nu a mai prins loc pe lista PSD pentru europarlamentare: "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!"

Nunta cu bodyguarzi! Fiul ministrului Tudorel Toader si-a angajat agenti de paza la cununia religioasa, care a avut loc la Iasi

Scandalul declansat in spatiul public de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, odata cu anuntarea revocarii din functie a procurorului general Augustin Lazar, si-a pus amprenta si asupra unui eveniment privat din viata demnitarului, care s-a desfasurat la Iasi.

Fiul ministrului justitiei Tudorel Toader s-a cununat religios, weekendul trecut, si a decis sa angajeze o echipa de bodyguarzi pentru ca nimeni in afara invitatilor sa nu vada ce se intampla in spatele usilor inchise ale lacasului de cult.

Tatal sau, insa, a decis sa-si asume riscul promovarii publice a evenimentului si a postat pe Facebook o fotografie din cadrul ceremoniei religioase.

Principala grija a fiului cel mare al ministrului, care a dispus plasarea cordonului de paza, a fost ca jurnalistii sa nu poata intra in lacasul de cult, relateaza ziaruldeiasi.ro.

Slujba a a avut loc la Biserica „Sfantul Sava” din Iasi, iar bodyguarzii au stat de paza la usa, controland invitatii.

Casatoria civila dintre Alexandru Toader si Bianca Tiron, medic stomatolog, a fost oficiala in luna septembrie, iar acum a venit momentul ca cei doi soti sa-si puna pirostriile. Nasii sunt dezvoltatorul imobiliar Cristian Berariu si sotia sa, Cosmina Berariu. Afaceristul s-a aflat in centrul unor scandaluri imobiliare, iar sotia lui este colega cu finul in breasla notarilor. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: