BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

EXCLUSIV! Lavinia Macovei revine in functia de procuror-sef al DNA Timisoara, dupa o pauza manageriala de aproape un an si jumatate

Functia de procuror-sef al DNA Timisoara urmeaza sa fie preluata, din nou, de procurorul Lavinia Magdalena Macovei (foto), care a castigat concursul de numire in acest post organizat de Ministerul Public.

Astfel, deloc surprinzator, fosta sefa a luptei anticoruptie din vestul tarii revine in functie dupa o pauza manageriala de aproape un an si jumatate, rastimp in care Serviciul Teritorial Timisoara al DNA a fost condus de procurorul Adrian Golban.

De altfel, mandatul actualului procuror-sef urmeaza sa expire la data de 24 decembrie 2018, motiv pentru care magistratul si-a depus dosarul de candidatura pentru a fi reconfirmat in fruntea unitatii de parchet, insa, dupa cum ne-au confirmat surse judiciare, proiectul de management prezentat de Lavinia Macovei a fost apreciat cu o nota mai mare.

Reamintim ca Lavinia Macovei s-a mai aflat la conducerea DNA Timisoara in perioada iunie 2015 – iunie 2017, iar in mandatul sau au fost retinuti si arestati preventiv mai multi sefi din cadrul IPJ Timis, printre care inspectorul sef Sorin Munteanu si inspectorul sef adjunct Florin Bolbos. Dosarul coruptiei din Politia Timis, cu un rechizitoriu de peste 400 de pagini intocmit de Lavinia Macovei, se afla pe rolul instantelor de judecata. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: