BREAKING NEWS! Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timis si Arad, dar si la "dealerii" din judetul Suceava, declansate de politistii din cadrul IPJ Timis    Primarul Timisoarei se plange ca, desi nu a facut nimic ilegal si isi da "viata pentru public", este improscat cu noroi de catre o parte a mass-media    Pompierii de la ISU Banat au aplicat, de la inceputul lunii, amenzi in valoare de 84.100 lei patronilor de bazare situate pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din Timisoara    Firma Super Construct va incepe lucrari in valoare de 3,5 milioane de euro la Drumul Boilor, care leaga Timisoara de Mosnita, urmand sa semneze contractul de executie cu Primaria Timisoara     Nu mai putin de 22 de elevi din Timis, cei mai multi de la "Moisil", Generala 24, Loga si Colegiul Banatean, au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala    Liderul PNL, Ludovic Orban se opune numirii Renatei Weber in functia de Avocat al Poporului: "Este un om care a exportat traseismul politic la nivel european"

EXCLUSIV! Lavinia Macovei revine in functia de procuror-sef al DNA Timisoara, dupa o pauza manageriala de aproape un an si jumatate

Functia de procuror-sef al DNA Timisoara urmeaza sa fie preluata, din nou, de procurorul Lavinia Magdalena Macovei (foto), care a castigat concursul de numire in acest post organizat de Ministerul Public.

Astfel, deloc surprinzator, fosta sefa a luptei anticoruptie din vestul tarii revine in functie dupa o pauza manageriala de aproape un an si jumatate, rastimp in care Serviciul Teritorial Timisoara al DNA a fost condus de procurorul Adrian Golban.

De altfel, mandatul actualului procuror-sef urmeaza sa expire la data de 24 decembrie 2018, motiv pentru care magistratul si-a depus dosarul de candidatura pentru a fi reconfirmat in fruntea unitatii de parchet, insa, dupa cum ne-au confirmat surse judiciare, proiectul de management prezentat de Lavinia Macovei a fost apreciat cu o nota mai mare.

Reamintim ca Lavinia Macovei s-a mai aflat la conducerea DNA Timisoara in perioada iunie 2015 – iunie 2017, iar in mandatul sau au fost retinuti si arestati preventiv mai multi sefi din cadrul IPJ Timis, printre care inspectorul sef Sorin Munteanu si inspectorul sef adjunct Florin Bolbos. Dosarul coruptiei din Politia Timis, cu un rechizitoriu de peste 400 de pagini intocmit de Lavinia Macovei, se afla pe rolul instantelor de judecata. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: