EXPLOZIV! Dosarele penale in care Georgica Cornu a fost incatusat si tinut in arest preventiv, clasate de procurorii DIICOT. Cum comenteaza vedeta TV Marina Almasan si fiica milionarului aceasta victorie

Omul de afaceri Georgica Cornu, presedintele CCIA Timis, a anuntat ca a obtinut prima mare victorie in lupta cu procurorii si cu toti cei care au facut denunturi la comanda pentru a-l vedea in spatele gratiilor.


“Astazi au fost clasate doua dosare pentru care am fost incatusat, tinut in arest, care mi-au distrus sanatatea, afacerile si viata personala si pentru care ma lupt, de 6 ani, prin tribunale. O incredibila nedreptate facuta mie de justitia romana”, a fost anuntul laconic postat de Georgica Cornu pe pagina sa de Facebook, inainte de a intra intr-o emisiune TV.

Este vorba despre infractiuni de spalare de bani si evaziune fiscala, dupa cum a precizat, intr-un text preluat de presa nationala, si iubita milionarului banatean, Marina Almasan.

“Astazi este o zi importanta pentru un om foarte apropiat mie: au fost clasate doua dosare importante dintre cele fabricate omului de afaceri Georgica Cornu de catre minunata Justitie Romana, si cu care acesta se lupta de peste 6 ani.

Dosarele au fost clasate, cu precizarea ca faptele (evaziune fiscala si spalare de bani – n.a.) nu exista. Prin urmare, “infractorul Georgica Cornu” va ramane curand un vis urat, un cosmar infricosator, cazand astazi, iata, alte noi redute ale sale.

Felul in care Justitia Romana a distrus vieti, nu mi-este deloc strain, pentru ca in toti acesti ani am fost martora – de aproape – a modului in care minciuna ordinara si manipularea pot pune catuse, pot arunca in arest, pot umili oameni nevinovati, distrugandu-le sanatatea, afacerile, viata personala.

Ma bucur din suflet, Georgica, pentru aceasta noua izbanda a ta si mai ales ma bucur ca, in pofida tuturor presiunilor exterioare, nu am incetat niciodata sa cred in nevinovatia ta! Sper ca oamenii care ti-au pus la cale distrugerea – tie si atator altora ca tine – sa plateasca pentru abuzurile fara limite! 

In ceea ce ma priveste, te voi ajuta sa-ti recastigi respectul si pretuirea celor din jur, reparatia morala a imaginii tale, distrusa de niste netrebnici!”, a comentat vedeta TV.

Aceasta rezolutie a procurorilor DIICOT Mehedinti a fost comentata si de fiica omului de afaceri, Georgiana Cornu.

“L-am vazut pe tatal meu iesind de 3 ori pe usa casei, in 3 zile diferite, cu catusele la maini, plangand si spunandu-ne sa avem grija de noi! I-am facut bagajul pentru arest de 3 ori! Pe atunci… aveam 14 ani, Andrei 12!

Multumim Justiei Romane pentru tot, in special pentru traumele lasate! E mare lucru cand pui catuse fara dovezi, cand nu te gandesti cati oameni au avut carte de munca platita de tata, cati oameni au fost ajutati de el, asa, cu toate ‘magariile’ pe care sustineti ca le-a facut!

In schimb, ma “bucur” de libertatea violatorilor, hotilor, s.a.m.d.! Cred c-a venit si randul tatei sa i se faca dreptate, randul vostru sa platiti de abuzurile pe care le faceti, nu numai lui!”.

Reamintim ca, in 2012, Georgica Cornu a fost ridicat de mascati si condus la DIICOT Mehedinti, dupa ce a fost turnat de un fost angajat de-al sau, fiind acuzat de relatii cu mafia tiganeasca a facturilor din Strehaia si prejudicierea statului cu aproape 14 milioane de euro.

”Am luat materiale de constructie de la Strehaia, dar in ultimii ani nu am mai luat, pentru ca am vazut ce se intampla cu ei. Inteleg ca procurorii verifica perioada 2007-2011. Eu luam de la Strehaia materiale doar atunci cand erau preturi si conditii bune”, a declarat Cornu la vremea respectiva. (Vlad Enciu)

One thought on “EXPLOZIV! Dosarele penale in care Georgica Cornu a fost incatusat si tinut in arest preventiv, clasate de procurorii DIICOT. Cum comenteaza vedeta TV Marina Almasan si fiica milionarului aceasta victorie

Leave a Reply