Concursurile de avansare in functii la IPJ Timis, primele rezultate! Cine a castigat “batalia” cu 105 candidati pentru doua locuri de ofiter

Conducerea IPJ Timis a anuntat primele rezultate ale concursurilor pentru ocuparea unor functii vacante la nivelul inspectoratului, dar si la conducerea unor posturi de politie din judet.


Batalia cu cei mai multi competitori a avut ca miza doua functii de ofiter specialist II la Serviciul de Resurse Umane, cu recrutare din sursa externa, unde s-au inscris nu mai putin de 105 candidati.

Cele mai mari note le-au obtinut Rachita Otilia-Maria (9,55) si Nache-Cimpoeru Maria (8,20), insa rezultatele definitive se vor comunica dupa solutionarea eventualelor contestatii.

La polul opus, cea mai crancena batalie se anunta pentru sefia Serviciului Criminalisti, unde urma sa se infrunte experimentatul Adrian Mester, maestrul cercetarii la fata locului (CFL), ambitioasa Dana Glisici, sustinuta de inspectorul sef Alin Petecel, si outsider-ul Cristian Martinovici.

Desi toata lumea astepta cu sufletul la gura castigatorul acestui concurs, organizatorii au decis sa-l anuleze si sa-l reprogrameze la o data ulterioara, dupa ce candidatii au contestat faptul ca au fost chestionati din teme care nu apareau in bibliografie. Pana atunci, Dana Glisici ramane sef cu delegatie.

In sfarsit, unul dintre fericitii candidati care au trecut cu brio de aceste examene este comisarul Emil Andrei, care a devenit sef cu acte in regula al Sectiei 2 Politie Timisoara.

De asemenea, au fost anuntati si castigatorii unor functii de sef de post din judet. Printre acestia ii regasim pe Donose Andrei Ionut, care va conduce Politia Lovrin, Gavrilescu Cristian-Ovidiu – Politia Ghizela, Cristiu Dan – Politia Traian Vuia, Crainiceanu Grigore-Marius – Politia Periam, Gagica Ionut – Politia Saravale, Vasile Dan – Politia Moravita.

Sesiunea de avansari in Politia Timis continua, in 7 noiembrie, cu concursul pentru functia de sef Birou Tehnic in cadrul Serviciului Logistic, 12 noiembrie – sef Sectia 8 Politie Rurala Deta, 15 noiembrie – sef Birou I la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, 19 noiembrie – adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara, 20 noiembrie – sef Serviciu Investigatii Criminale. (G.I.)

 

6 thoughts on “Concursurile de avansare in functii la IPJ Timis, primele rezultate! Cine a castigat “batalia” cu 105 candidati pentru doua locuri de ofiter

  1. Sunteți prost informați!! Examenul a avut loc iar notele au fost rușinoase pentru candidați. Respectiv 6-5-4, note ce-i reprezintă pe actualii candidați.

  2. Sunteti vreun candidat frustrat care a picat examenul? Tabele cu note si candidati puteti gasi pe pagina de internet a Politiei Timis, le puteti consulta pentru a vedea ca sefii de post au primit note destul de mari, la fel si ceilalti candidati. Nu va trebuie decat rabdare, buna-credinta si sa faceti doua click-uri pe internet

  3. Nu stiu la ce examen va referiti. Unele au trecut, altele vin. Spre exemplu, adjunctul de la Politia Timisoara va fi cunoscut peste doua saptamani. Ce nu e clar, Akin?

  4. Akin se referea la notele obtinute de mester, glisici, respectiv martinovici, in sensul ca daca nu le-a dat niciunuia subiectele cu o luna inainte de examen niciunul nu a reusit sa obtina nota 7 la examen. Concursul nu a fost anulat. Cat despre maestrul cercetarii la fata locului, un retard ce abia nimereste usa sa intre in inspectorat, insa nesimtirea si pilele l-au propulsat intr-o functie de conducere pe care crede ca o merita.

  5. Baiatu asta mester a fost demult incadrat direct la ipj timis is avand niste pile uriase.E de-o prostie rara , vorbiti cu colegii actuali si fostii colegi , dar pe deasupra e si fudul si un mare laudaros.

  6. gelu ; pai si fufa de glisici de unde a aterizat ? O fi fost sefa de promotie la Academia de Politie . Pai si fostii si actualii colegi ce parere au de glisici ? cat despre tine gelu : Esti o trompeta !

Leave a Reply