BREAKING NEWS! Motiunea de cenzura depusa de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, care are nevoie de 233 de voturi pentru a fi adoptata, va fi dezbatuta si votata, astazi, in Parlament. "Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei!", a declarat premierul PSD     Noi dezvaluiri in cazul vilelor ilegale construite de copiii primarului Nicolae Robu: documentele pentru autorizare au fost inregistrate de angajatii Primariei Timisoara "la insistente", fara ca dosarul sa continua 9 avize obligatorii    Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, candidatii pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, sustin, astazi, interviurile in fata comisiei CSM     Cod galben de inundatii pentru judetele Timis si Caras-Severin valabil pentru astazi, intre orele 8,30 – 15    Ilie Lazarescu, primarul comunei Cornea, din judetul Caras-Severin, gasit incompatibil de inspectorii ANI    Nationala Romaniei U21 debuteaza, astazi, de la 19,30, la Campionatul European de Fotbal, intr-un meci contra Croatiei

Prima BOMBA din valiza Tel Drum! Sotul presedintei CSM, Simona Marcu, a incasat 15.200 de lei de la compania din Teleorman

Desi Liviu Dragnea a persiflat demersul jurnalistilor de la Rise Project, spunand ca valiza aflata in posesia acestora ar contine gogosi, astazi a explodat prima bomba din ceea ce se anunta scandalul TeleormanLeaks.

Astfel, printre documentele gasite pe hardul computerului care a apartinut Nicoletei Petre, contabil sef si om cheie al Tel Drum, s-a descoperit dovada unei plati catre sotul unei judecatoare. Intre timp, magistratul a avansat si sprijina efortul disperat a lui Liviu Dragnea de a scapa de anchete, dosare penale si condamnari.

Gil Vasile, sotul sefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu, care este avocat specializat in comercial, nu pledeaza, are birou in Bucuresti si proprietati in Teleorman, a incasat de la Tel Drum 15.200 de lei.

Prin borderoul de plati Tel Drum l-am intalnit pe Gil Vasile, sotul sefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu. Este avocat specializat in comercial, nu pledeaza, are birou in Bucuresti si proprietati in Teleorman, scriu jurnalistii de la Rise Project.

Cecul valoreaza 15.200 de lei si a fost emis de corporatie in septembrie 2015, sub semnatura executivului Petre Pitis. Atunci, sotia sa, Simona Marcu, era judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie. A devenit presedinta CSM pe 5 ianuarie 2018, adauga Rise Project.

Ei remarca faptul ca public, judecatoarea Marcu s-a facut remarcata cu doua interventii notabile: a cerut anchetarea procurorului general Augustin Lazar ca urmare a declaratiilor impotriva OUG 13 si sprijina legile justitiei in forma propusa de PSD.

Reamintim ca in valiza care a ajuns, sambata, in posesia Rise Project se afla mii de facturi, contracte, bilanturi, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantoma, extrase de cont, ordine de plata, documente personale ale unor interpusi, rapoarte de audit, tabele contabile. De asemenea, au fost inventariate 14.800 de foto si video de la evenimentele companiei cu personajele gruparii si standardul lor de viata, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discutii – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane, dar si 54.710 mailuri, plus atasamentele de pe adresa de serviciu. (G.I.)

 

One Response to Prima BOMBA din valiza Tel Drum! Sotul presedintei CSM, Simona Marcu, a incasat 15.200 de lei de la compania din Teleorman

  1. Silviu says:

    Nimic nu e intamplator in tara asta, sub comanda taranoiului din Teleorman. Se aplica din plin legea lui Ohm: esti om cu mine, sunt om cu tine. Sotul ia bani de la Teldrum, sotia judecatoare sustine interesele penalului care controleaza Teldrum

Leave a Reply

%d bloggers like this: