BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

Dovada ca Liviu Dragnea CONTROLEAZA firma Tel Drum! ”I-am vandut 1.500 de hectare de teren agricol pentru Tel Drum. Dragnea a negociat direct cu mine, ceilalti doi notau”

Fostul prefect al judetului Teleorman, Teodor Nitulescu, a declarat, marti, la B1 TV, ca are probe care arata care sunt legaturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum. Nitulescu a povestit ca actualul sef al PSD a negociat, impreuna cu conducerea Tel Drum, un contract de achizitionare a unui teren agricol de la el.

„Eu am avut o firma in agricultura si i-am vandut lui Dragnea, in 2002, 1.500 de hectare de pe firma mea pe firma Tel Drum. Eu eram actionarul majoritar, firma se numea JGV Rocris SRL si aveam terenuri in arenda la Turnu Magurele.

Dragnea voia sa intre cu Tel Drum in agricultura si nu mai putea pentru ca eu arendasem terenul. La negociere a participat Liviu Nicolae Dragnea, cu Fiscuci Marian, care era actionarul pe fata al Tel Drum, eu si cu asociatul meu. Liviu Dragnea a negociat cu mine. Cei doi notau”, a sustinut fostul prefect de Teleorman, in cadrul emisiunii ”Se intampla acum”.

”In 2006, am mai negociat vanzarea unor instalatii de irigare. Aceste instalatii au fost cumparate de firma mea in 2003, in urma unei subventionari din partea Ministerului Agriculturii”, a mai declarat Nitulescu. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: