BREAKING NEWS! Motiunea de cenzura depusa de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, care are nevoie de 233 de voturi pentru a fi adoptata, va fi dezbatuta si votata, astazi, in Parlament. "Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei!", a declarat premierul PSD     Noi dezvaluiri in cazul vilelor ilegale construite de copiii primarului Nicolae Robu: documentele pentru autorizare au fost inregistrate de angajatii Primariei Timisoara "la insistente", fara ca dosarul sa continua 9 avize obligatorii    Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, candidatii pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, sustin, astazi, interviurile in fata comisiei CSM     Cod galben de inundatii pentru judetele Timis si Caras-Severin valabil pentru astazi, intre orele 8,30 – 15    Ilie Lazarescu, primarul comunei Cornea, din judetul Caras-Severin, gasit incompatibil de inspectorii ANI    Nationala Romaniei U21 debuteaza, astazi, de la 19,30, la Campionatul European de Fotbal, intr-un meci contra Croatiei

Dovada ca Liviu Dragnea CONTROLEAZA firma Tel Drum! ”I-am vandut 1.500 de hectare de teren agricol pentru Tel Drum. Dragnea a negociat direct cu mine, ceilalti doi notau”

Fostul prefect al judetului Teleorman, Teodor Nitulescu, a declarat, marti, la B1 TV, ca are probe care arata care sunt legaturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum. Nitulescu a povestit ca actualul sef al PSD a negociat, impreuna cu conducerea Tel Drum, un contract de achizitionare a unui teren agricol de la el.

„Eu am avut o firma in agricultura si i-am vandut lui Dragnea, in 2002, 1.500 de hectare de pe firma mea pe firma Tel Drum. Eu eram actionarul majoritar, firma se numea JGV Rocris SRL si aveam terenuri in arenda la Turnu Magurele.

Dragnea voia sa intre cu Tel Drum in agricultura si nu mai putea pentru ca eu arendasem terenul. La negociere a participat Liviu Nicolae Dragnea, cu Fiscuci Marian, care era actionarul pe fata al Tel Drum, eu si cu asociatul meu. Liviu Dragnea a negociat cu mine. Cei doi notau”, a sustinut fostul prefect de Teleorman, in cadrul emisiunii ”Se intampla acum”.

”In 2006, am mai negociat vanzarea unor instalatii de irigare. Aceste instalatii au fost cumparate de firma mea in 2003, in urma unei subventionari din partea Ministerului Agriculturii”, a mai declarat Nitulescu. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: