BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Dovada ca Liviu Dragnea CONTROLEAZA firma Tel Drum! ”I-am vandut 1.500 de hectare de teren agricol pentru Tel Drum. Dragnea a negociat direct cu mine, ceilalti doi notau”

Fostul prefect al judetului Teleorman, Teodor Nitulescu, a declarat, marti, la B1 TV, ca are probe care arata care sunt legaturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum. Nitulescu a povestit ca actualul sef al PSD a negociat, impreuna cu conducerea Tel Drum, un contract de achizitionare a unui teren agricol de la el.

„Eu am avut o firma in agricultura si i-am vandut lui Dragnea, in 2002, 1.500 de hectare de pe firma mea pe firma Tel Drum. Eu eram actionarul majoritar, firma se numea JGV Rocris SRL si aveam terenuri in arenda la Turnu Magurele.

Dragnea voia sa intre cu Tel Drum in agricultura si nu mai putea pentru ca eu arendasem terenul. La negociere a participat Liviu Nicolae Dragnea, cu Fiscuci Marian, care era actionarul pe fata al Tel Drum, eu si cu asociatul meu. Liviu Dragnea a negociat cu mine. Cei doi notau”, a sustinut fostul prefect de Teleorman, in cadrul emisiunii ”Se intampla acum”.

”In 2006, am mai negociat vanzarea unor instalatii de irigare. Aceste instalatii au fost cumparate de firma mea in 2003, in urma unei subventionari din partea Ministerului Agriculturii”, a mai declarat Nitulescu. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: