Petitie online pentru interzicerea defilarii Jandarmeriei Romane la celebrarea Centenarului Unirii de la Alba Iulia. “O institutie aservita politic si care are ca principal scop gazarea si bataia romanilor”

Jandarmeria ar putea sa aiba interzis la celebrarea Centenarului Unirii, care va avea loc pe data de 1 decembrie, la Alba Iulia, ca sanctiune publica pentru modul brutal in care subalternii ministrului Carmen Dan au actionat la mitingul diasporei din 10 august.


Astfel, pentru a preveni eventualele manifestari violente, s-a lansat o petitie on-line prin care se cere interzicerea participarii jandarmilor la Alba-Iulia, pe 1 decembrie, zi in care si-au anunta participare sute de mii de romani din tara si din Diaspora.

”In Primul Razboi Mondial Romania a pierdut  535.706 oameni, iar in Al Doilea Razboi Mondial au murit peste 833.000 de romani. In primul rand lor le datoram existenta Romaniei, ei ar trebui cinstiti in primul rand pe 1 decembrie 2018, cand tara noastra sarbatoreste Centenarul. Ei si milioanele de participanti la cele doua conflagratii, unii cu rani fizice, dar toti cu rani psihologice.

In schimb, de 1 decembrie 2018, se va inghesui la defilare si va astepta aplauze si ovatii din partea romanilor, Jandarmeria Romana.

O institutie aservita politic si care are ca principal scop gazarea si bataia romanilor fie ca vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de Rosia Montana, de Pungesti sau de ce se intampla pe stadioanele de fotbal. Cerem interzicearea defilarii Jandarmeriei la manifesterile de 1 decembrie 2018 cand ar trebui comemorati adevaratii eroi ai Romaniei. Semneaza si tu petitia.

Iar daca Jandarmeria nu va avea decenta sa se retraga de la parada de 1 decembrie, va invit sa ii oferiti ceea ce merita sau sa va intoarceti cu spatele la deflilarea jandarmilor. Romania nu este a lor!”, se arata in petitie. (I.P.)

4 thoughts on “Petitie online pentru interzicerea defilarii Jandarmeriei Romane la celebrarea Centenarului Unirii de la Alba Iulia. “O institutie aservita politic si care are ca principal scop gazarea si bataia romanilor”

  1. Vreau că acești TICĂLOȘI care aservesc exclusiv clanul mafioților de la putere ,să fie desființați!!Jandarmeria este o structură de tip mafiot care servește doar politicienilor corupți! STOP JANDARMERIA!!

  2. Draga Maria, inteleg ca acum internetul e la liber in spitalul din Gataia…psihiatrul de serviciu stie ce postezi?

  3. Draga mea, esti tanara si n-ai minte. Ba ar trebui sa defileze cu bastoanele erecte, pentru a arata ca tara noastra nu este sat fara caini, iar pinguinii care se revolta ” democratic” dar fara a avea aprobari legale, cei care sfideaza autoritatea si cei ce vor destabilizare, au un nash iar nashul are baston de cojocul lor. Altfel am fi ca-n Botswana.
    Cred ca tu vorbesti din invidie, ca n-ai intrat la scoala de subofiteri jandarmi, si ai ramas cu gandul la bastonul lor…

  4. Draga Maria, spune te rog…esti spalata pe creier? ai vazut ce face Jandarmeria in Franta? le da gaze gratis la idiotii care cred (ca si la noi) ca tara se conduce in strada…PS. cu xanax ai incercat?

Leave a Reply