BREAKING NEWS! Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru 2019, iar procurorul George Solomon este noul vicepresedinte al institutiei     Politistul din Checea batut de tigani a fost diagnosticat cu "fractură de os temporal cu infundare, hematom epicranian" si a fost operat la Spitalul Judetean din Timisoara    Drumarii din Timis au descoperit intr-o parcare de pe DN6, situata in apropierea localitatii Sandra, un pistol cu bile, pe care l-au predat organelor de politie    Dezbaterile pe Legea pensiilor au fost amanate pentru saptamana viitoare, din cauza ca PSD nu mai detine majoritatea in Camera Deputatilor si are nevoie de voturile UDMR     Judecatoarea Camelia Bogdan a primit Premiul Ion Ratiu pentru Democratie, decernat anual de Ratiu Family Charitable Foundation, din Londra, si Centrul Ratiu pentru Democratie, din Turda    Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii, care pot reduce vizibilitatea soferului, risca amenzi de pana la 3.000 de lei, potrivit noului Cod Rutier

TRAGEDIE! O tanara din lumea mondena a Timisoarei, gasita spanzurata intr-o locuinta din Arad. Politistii nu au gasit niciun bilet de adio

Durere fara margini in familia afaceristului aradean Livius Ioja, fost director al fabricii de bere Arbema. Fiica sa in varsta de 32 de ani, care urma sa se casatoreasca peste cateva luni, a fost gasita spanzurata in locuinta sa din Arad.

O ambulanta a fost chemata de urgenta, joi dimineata, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viata tinerei. Politistii nu au descoperit urme de violenta pe corpul victimei si, desi au cautat la locul tragediei, nu au gasit nicio scrisoare de adio.

Deocamdata nu se cunosc motivele care au determinat-o pe Oana Ioja sa-si curme viata, singurul indiciu fiind faptul ca, in ultima vreme, se certa destul de des cu barbatul alaturi de care voia sa-si petreaca restul vietii.

Tanara frecventa lumea mondena din Timisoara, fiind partener la o agentie de turism locala. Trupul neinsufletit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie, iar politistii continua cercetarile pentru a descoperi imprejurarile in care s-a produs evenimentul. (V.E.)

 

 

 

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: