BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

EXCLUSIV! Bataie la Filarmonica “Banatul” din Timisoara. Politia ar putea deschide un dosar penal pentru loviri sau alte violente

Tensiunile acumulate, in ultima vreme, la Filarmonica “Banatul” din Timisoara au rabufnit in mod violent. Unul dintre angajatii institutiei de cultura poate fi cercetat pentru comiterea infractiunii de loviri sau alte violente, dupa ce a pus la pamant un individ care voia sa intre in cladire fara sa se legitimeze.

Este vorba despre agentul de paza al institutiei care, joi dupa-amiaza, in timp ce o mare parte a muzicienilor se aflau la dezbaterea publica organizata la Primaria Timisoara, a avut un conflict cu un individ masiv, tendentios, care voia cu orice pret sa intre in cladire.

In conditiile speciale de la Filarmonica “Banatul”, cu tensiuni majore intre sindicalisti si echipa manageriala, cu o greva generala in stare latenta, vizitatorul, care s-a prezentat a fi bodyguard, a fost rugat sa se legitimeze. Sa prezinte un buletin sau un alt document care sa-i ateste identitatea. Acesta a refuzat in mod ostentativ, spunand ca va intra doar pentru cateva minute, pentru a prelua doua invitatii la un concert.

Incidentul de securitate a degenerat, iar individul cu muschii la vedere, care a l-a impins pe omul de paza si a fortat intrarea, a fost facut KO de catre agentul de securitate, ceea ce a necesitat prezenta unei ambulante, chemata de urgenta, dar si a unui echipaj de politie.

“De unde sa fi stiut acel individ care voia sa intre in filarmonica fara sa se legitimeze ca agentul nostru de paza a facut box de performanta in Germania. Probabil ca, daca stia, pleca urgent fara sa mai ia invitatiile. Trecatorii care au vazut masina politiei in fata institutiei si au suspectat vreun eveniment in randul muzicienilor din institutie, trebuie sa stie ca problema a fost doar la intrare, iar din cele relatate de colegul nostru, el s-a aflat in legitima aparare”, ne-a dezvaluit unul dintre angajatii Filarmonicii “Banatul”.

Urmeaza ca politistii sa stabileasca imprejurarile in care s-a ajuns la incaierarea dintre agentul de paza si o persoana care a intentionat sa intre clandestin in institutie. (G.I.)

One Response to EXCLUSIV! Bataie la Filarmonica “Banatul” din Timisoara. Politia ar putea deschide un dosar penal pentru loviri sau alte violente

  1. Lele Florin says:

    Fiarte bine ia facut??️‍♂️???

Leave a Reply

%d bloggers like this: