Corul avocatilor din Timisoara pregateste un nou concert caritabil, la care va participa si un grup vocal format din 50 de copii

Avocatii din Timisoara care fac parte din corul Baroului Timis pregatesc un nou concert caritabil, slujitorii legii urmand sa dezbrace robele, sa renunte la elocinta din salile de judecata si sa-si uneasca glasurile in scopuri filantropice.


Corul Avocatilor din Timis, constituit in anul 2016, si-a reluat activitatea si va oferi timisorenilor un spectacol de exceptie, dar si multa bucurie unor copii cu care soarta nu a fost prea darnica.

”Concertul din acest an, aflat deja la cea de-a treia editie, va marca Centenarul Marii Uniri prin solidaritatea din randul colegilor, precum si prin cea a generosului public timisorean.

Donatiile colectate cu ocazia editiilor precedente au ajutat multi copii nevoiasi prin intermediul Fundatiei United Way, fapt care ne motiveaza sa sustinem cu entuziasm un nou concert sub bagheta doamnei dirijor Codruta Niculescu.

Cu emotie in suflet si in glas vom primi publicul intr-o atmosfera unica, sub cupola Bisericii, pentru a ne bucura unii de altii, dar si pentru a insenina fruntile unor copii care au nevoie de sprijin”, a declarat initiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Concertul din 2018 va avea loc miercuri, 12 decembrie, de la orele 19, la Biserica Romano-Catolica Elisabetin din Piata Balcescu, Timisoara.

Alaturi de Corul Avocatilor din Timis va colinda un grup vocal format din 50 de copii din Timisoara si din satele din jur, reuniti special pentru promovarea cauzei sociale a evenimentului. Publicul va avea ocazia sa il asculte de asemenea pe basul Gelu Dobrea, solist la Opera Nationala Romana din Timisoara. 

Intrarea este libera, donatiile se pot face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania, partener charity al evenimentului. (I.P.)

Leave a Reply