BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

Deputata PSD de Prahova Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al CJ Prahova, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, intr-un dosar instrumentat de fostul procuror al DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, zis si „Portocala”.

„In temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 si art. 5 Cod Penal, condamna pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani inchisoare si doi ani pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 66, alin. 1, lit. a si b Cod Penal, pentru savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu, care a produs consecinte deosebit de grave (10.674.784 lei).In baza art.54 Cod Penal, aplica inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie in continutul prevazut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arata in sentinta ICCJ.

Sentinta de condamnare la inchisoare primita de fiica fostului presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, nu este definitiva.

Notarita Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de catre DNA Ploiesti in 2015, intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri din subordinea cazarmii Ciuperceasca, care au intrat in activul Parcului Industrial Plopeni, dupa schimbul de terenuri cu MApN.

“Andreea Cosma a fost condamnata la 4 ani pentru ca a autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila notarilor, desi a taxat la acea valoare. Cica abuz in serviciu. Orice notar a incheiat acest tip de contract stie ca asa ceva nu poate fi penal. Orice om sanatos la cap stie ca oameni nevinovati sunt condamnati de judecatorii de Sistem degeaba. Abuzul in serviciu este modalitatea perfecta”, a comentat avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

In acelasi dosar, au mai primit pedepse cu inchisoarea fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, dar si omul de afaceri Danut Marcel Cornea. (V.E.)

 

 

One Response to SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

  1. Stelian Szana says:

    Pe bune ? Shi daca au facut si altii, fapta ilicita devine licita ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: