BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

Deputata PSD de Prahova Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al CJ Prahova, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, intr-un dosar instrumentat de fostul procuror al DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, zis si „Portocala”.

„In temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 si art. 5 Cod Penal, condamna pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani inchisoare si doi ani pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 66, alin. 1, lit. a si b Cod Penal, pentru savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu, care a produs consecinte deosebit de grave (10.674.784 lei).In baza art.54 Cod Penal, aplica inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie in continutul prevazut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arata in sentinta ICCJ.

Sentinta de condamnare la inchisoare primita de fiica fostului presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, nu este definitiva.

Notarita Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de catre DNA Ploiesti in 2015, intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri din subordinea cazarmii Ciuperceasca, care au intrat in activul Parcului Industrial Plopeni, dupa schimbul de terenuri cu MApN.

“Andreea Cosma a fost condamnata la 4 ani pentru ca a autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila notarilor, desi a taxat la acea valoare. Cica abuz in serviciu. Orice notar a incheiat acest tip de contract stie ca asa ceva nu poate fi penal. Orice om sanatos la cap stie ca oameni nevinovati sunt condamnati de judecatorii de Sistem degeaba. Abuzul in serviciu este modalitatea perfecta”, a comentat avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

In acelasi dosar, au mai primit pedepse cu inchisoarea fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, dar si omul de afaceri Danut Marcel Cornea. (V.E.)

 

 

One Response to SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

  1. Stelian Szana says:

    Pe bune ? Shi daca au facut si altii, fapta ilicita devine licita ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: