BREAKING NEWS! Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru 2019, iar procurorul George Solomon este noul vicepresedinte al institutiei     Politistul din Checea batut de tigani a fost diagnosticat cu "fractură de os temporal cu infundare, hematom epicranian" si a fost operat la Spitalul Judetean din Timisoara    Drumarii din Timis au descoperit intr-o parcare de pe DN6, situata in apropierea localitatii Sandra, un pistol cu bile, pe care l-au predat organelor de politie    Dezbaterile pe Legea pensiilor au fost amanate pentru saptamana viitoare, din cauza ca PSD nu mai detine majoritatea in Camera Deputatilor si are nevoie de voturile UDMR     Judecatoarea Camelia Bogdan a primit Premiul Ion Ratiu pentru Democratie, decernat anual de Ratiu Family Charitable Foundation, din Londra, si Centrul Ratiu pentru Democratie, din Turda    Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii, care pot reduce vizibilitatea soferului, risca amenzi de pana la 3.000 de lei, potrivit noului Cod Rutier

SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

Deputata PSD de Prahova Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al CJ Prahova, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, intr-un dosar instrumentat de fostul procuror al DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, zis si „Portocala”.

„In temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 si art. 5 Cod Penal, condamna pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani inchisoare si doi ani pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 66, alin. 1, lit. a si b Cod Penal, pentru savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu, care a produs consecinte deosebit de grave (10.674.784 lei).In baza art.54 Cod Penal, aplica inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie in continutul prevazut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arata in sentinta ICCJ.

Sentinta de condamnare la inchisoare primita de fiica fostului presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, nu este definitiva.

Notarita Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de catre DNA Ploiesti in 2015, intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri din subordinea cazarmii Ciuperceasca, care au intrat in activul Parcului Industrial Plopeni, dupa schimbul de terenuri cu MApN.

“Andreea Cosma a fost condamnata la 4 ani pentru ca a autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila notarilor, desi a taxat la acea valoare. Cica abuz in serviciu. Orice notar a incheiat acest tip de contract stie ca asa ceva nu poate fi penal. Orice om sanatos la cap stie ca oameni nevinovati sunt condamnati de judecatorii de Sistem degeaba. Abuzul in serviciu este modalitatea perfecta”, a comentat avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

In acelasi dosar, au mai primit pedepse cu inchisoarea fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, dar si omul de afaceri Danut Marcel Cornea. (V.E.)

 

 

One Response to SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

  1. Stelian Szana says:

    Pe bune ? Shi daca au facut si altii, fapta ilicita devine licita ?

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: