BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

Deputata PSD de Prahova Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al CJ Prahova, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, intr-un dosar instrumentat de fostul procuror al DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, zis si „Portocala”.

„In temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 si art. 5 Cod Penal, condamna pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani inchisoare si doi ani pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 66, alin. 1, lit. a si b Cod Penal, pentru savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu, care a produs consecinte deosebit de grave (10.674.784 lei).In baza art.54 Cod Penal, aplica inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie in continutul prevazut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arata in sentinta ICCJ.

Sentinta de condamnare la inchisoare primita de fiica fostului presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, nu este definitiva.

Notarita Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de catre DNA Ploiesti in 2015, intr-un dosar privind vanzarea la preturi subevaluate a unor terenuri din subordinea cazarmii Ciuperceasca, care au intrat in activul Parcului Industrial Plopeni, dupa schimbul de terenuri cu MApN.

“Andreea Cosma a fost condamnata la 4 ani pentru ca a autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila notarilor, desi a taxat la acea valoare. Cica abuz in serviciu. Orice notar a incheiat acest tip de contract stie ca asa ceva nu poate fi penal. Orice om sanatos la cap stie ca oameni nevinovati sunt condamnati de judecatorii de Sistem degeaba. Abuzul in serviciu este modalitatea perfecta”, a comentat avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

In acelasi dosar, au mai primit pedepse cu inchisoarea fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, dar si omul de afaceri Danut Marcel Cornea. (V.E.)

 

 

One Response to SOC! Notarita Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar instrumentat de fostul iubit! A autentificat un contract cu pret sub valoarea din grila

  1. Stelian Szana says:

    Pe bune ? Shi daca au facut si altii, fapta ilicita devine licita ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: