BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

NELEGAL! Avocata Carmen Obirsanu, atac extrem de dur la semnatarii Aliantei Vestului. “Alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul, ci doar consiliul local!”, spune fosta judecatoare

Recunoscuta pentru radicalismul opiniilor sale, de cele mai multe ori pertinente si pe litera legii, avocata Carmen Obirsanu, din Baroul Timis, explica in termeni extrem de duri de ce Alianta Vestului este o structura nelegala.

In opinia fostei judecatoare de la Judecatoria Timisoara, este vorba despre o structura nelegala, iar cei patru semnatari ai documentului n-au dorit decat sa capteze atentia publica in perspectiva alegerilor europarlamentare si locale.

“Oamenii au, uneori, un comportament de care, dupa ce se linistesc si evalueaza la rece situatia, le este ciuda si rusine.

Esenta si scopul acestei aliante profund nelegale si anticonstitutionale sunt diferite de la un semnatar la altul. 

In primul rand, alianta este nelegala, intrucat alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul, ci doar Consiliul Local compus din reprezentantii oamenilor.

Promisiunile celor 4 panarame sunt desarte: Cum sa ai tren de mare viteza, daca ministerul de resort nu schimba calea ferata? Deci, cum te intorci, tot de statul roman dai si, atunci, cum pretinzi ca vrei sa te separi chiar si financiar de autoritatea care iti plateste baza dezvoltarii?

Falca are interesul de a capta atentia publica pentru alegerile europarlamentare. Boc vrea sa revina in Bucuresti, ca politician. Mata vopsita a vrut sa apara ca se razbuna impotriva tuturor. Primarul Oradiei nu pricepe nimic. Asa ca patru papagali s-au pozat calcand in picioare Constitutia Romaniei.

HUO, Robu, Falca, Boc si celalalt tembel!”, a scris Carmen Obirsanu intr-o postare virulenta pe Facebook.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, Carmen Obirsanu a atras atentia asupra finantarii ilegale a clubului Poli Timisoara din bani publici. Initial, edilii orasului au ignorat semnalul sau de alarma al fostului magistrat, pentru ca, ulterior, rand pe rand, semnatarii documentelor prin care s-au virat milioane de euro in conturile infractorului Marian Iancu sa fie condamnati la inchisoare.

Dupa cum se stie, recent, fostul presedinte al CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare si rambursarea la bugetul judetului a prejudiciului de aproape 10 milioane de lei. Cu siguranta nu se ajungea la acest deznodamant dramatic pentru actorii imbogatirii lui Marian Iancu pe seama bugetului Timisoarei si al Timisului, daca semnalul de alarma al avocatei Carmen Obirsanu era luat in considerare la momentul potrivit… (Vlad Enciu)

3 Responses to NELEGAL! Avocata Carmen Obirsanu, atac extrem de dur la semnatarii Aliantei Vestului. “Alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul, ci doar consiliul local!”, spune fosta judecatoare

 1. Cetateanul turmentat says:

  Robu face o campanie electorala ieftina, inspirata de extrema dreaptă , pe model liga nordului in iItalia, dar caricatural.
  Tm NU e Milano vs sudul sarac
  Plus ca e dus cu pluta. incapabil să asigure servicii de baza la nivel optim (transport public , curățenie) ia decizii care se vor populiste dar sunt ridicole.Vezi si a..acțiunea prin care a pus asistati social la curățenia orasului.
  Si evident acei prapaditi platiti cu 200 roni LUNAR de atâta si lucreaza, deci avem un papagal primar.

 2. Carmen says:

  Cred ca si doamna Carmen ar trebui sa fie mai rezervata in afirmatii! Nu o onoreaza deloc limbajul , iar comportamentul catusi de putin. Dorinta de publicitate o face sa fie prezenta si cand e cazul , insa cel mai adesea fara sa fie cazul ,sindromul “mustei in lapte” capatand conotatii patologice. Baronul Munchaussen sau sindromul Munchausen este liber si circula printre noi.In fusta se pare!

 3. Shu Shu says:

  shu shu, ca acusi apare duamna carmen si va balacareste…

Leave a Reply

%d bloggers like this: