BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

NELEGAL! Avocata Carmen Obirsanu, atac extrem de dur la semnatarii Aliantei Vestului. “Alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul, ci doar consiliul local!”, spune fosta judecatoare

Recunoscuta pentru radicalismul opiniilor sale, de cele mai multe ori pertinente si pe litera legii, avocata Carmen Obirsanu, din Baroul Timis, explica in termeni extrem de duri de ce Alianta Vestului este o structura nelegala.

In opinia fostei judecatoare de la Judecatoria Timisoara, este vorba despre o structura nelegala, iar cei patru semnatari ai documentului n-au dorit decat sa capteze atentia publica in perspectiva alegerilor europarlamentare si locale.

“Oamenii au, uneori, un comportament de care, dupa ce se linistesc si evalueaza la rece situatia, le este ciuda si rusine.

Esenta si scopul acestei aliante profund nelegale si anticonstitutionale sunt diferite de la un semnatar la altul. 

In primul rand, alianta este nelegala, intrucat alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul, ci doar Consiliul Local compus din reprezentantii oamenilor.

Promisiunile celor 4 panarame sunt desarte: Cum sa ai tren de mare viteza, daca ministerul de resort nu schimba calea ferata? Deci, cum te intorci, tot de statul roman dai si, atunci, cum pretinzi ca vrei sa te separi chiar si financiar de autoritatea care iti plateste baza dezvoltarii?

Falca are interesul de a capta atentia publica pentru alegerile europarlamentare. Boc vrea sa revina in Bucuresti, ca politician. Mata vopsita a vrut sa apara ca se razbuna impotriva tuturor. Primarul Oradiei nu pricepe nimic. Asa ca patru papagali s-au pozat calcand in picioare Constitutia Romaniei.

HUO, Robu, Falca, Boc si celalalt tembel!”, a scris Carmen Obirsanu intr-o postare virulenta pe Facebook.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, Carmen Obirsanu a atras atentia asupra finantarii ilegale a clubului Poli Timisoara din bani publici. Initial, edilii orasului au ignorat semnalul sau de alarma al fostului magistrat, pentru ca, ulterior, rand pe rand, semnatarii documentelor prin care s-au virat milioane de euro in conturile infractorului Marian Iancu sa fie condamnati la inchisoare.

Dupa cum se stie, recent, fostul presedinte al CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare si rambursarea la bugetul judetului a prejudiciului de aproape 10 milioane de lei. Cu siguranta nu se ajungea la acest deznodamant dramatic pentru actorii imbogatirii lui Marian Iancu pe seama bugetului Timisoarei si al Timisului, daca semnalul de alarma al avocatei Carmen Obirsanu era luat in considerare la momentul potrivit… (Vlad Enciu)

3 Responses to NELEGAL! Avocata Carmen Obirsanu, atac extrem de dur la semnatarii Aliantei Vestului. “Alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul, ci doar consiliul local!”, spune fosta judecatoare

 1. Cetateanul turmentat says:

  Robu face o campanie electorala ieftina, inspirata de extrema dreaptă , pe model liga nordului in iItalia, dar caricatural.
  Tm NU e Milano vs sudul sarac
  Plus ca e dus cu pluta. incapabil să asigure servicii de baza la nivel optim (transport public , curățenie) ia decizii care se vor populiste dar sunt ridicole.Vezi si a..acțiunea prin care a pus asistati social la curățenia orasului.
  Si evident acei prapaditi platiti cu 200 roni LUNAR de atâta si lucreaza, deci avem un papagal primar.

 2. Carmen says:

  Cred ca si doamna Carmen ar trebui sa fie mai rezervata in afirmatii! Nu o onoreaza deloc limbajul , iar comportamentul catusi de putin. Dorinta de publicitate o face sa fie prezenta si cand e cazul , insa cel mai adesea fara sa fie cazul ,sindromul “mustei in lapte” capatand conotatii patologice. Baronul Munchaussen sau sindromul Munchausen este liber si circula printre noi.In fusta se pare!

 3. Shu Shu says:

  shu shu, ca acusi apare duamna carmen si va balacareste…

Leave a Reply

%d bloggers like this: