BREAKING NEWS! Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timis si Arad, dar si la "dealerii" din judetul Suceava, declansate de politistii din cadrul IPJ Timis    Primarul Timisoarei se plange ca, desi nu a facut nimic ilegal si isi da "viata pentru public", este improscat cu noroi de catre o parte a mass-media    Pompierii de la ISU Banat au aplicat, de la inceputul lunii, amenzi in valoare de 84.100 lei patronilor de bazare situate pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din Timisoara    Firma Super Construct va incepe lucrari in valoare de 3,5 milioane de euro la Drumul Boilor, care leaga Timisoara de Mosnita, urmand sa semneze contractul de executie cu Primaria Timisoara     Nu mai putin de 22 de elevi din Timis, cei mai multi de la "Moisil", Generala 24, Loga si Colegiul Banatean, au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala    Liderul PNL, Ludovic Orban se opune numirii Renatei Weber in functia de Avocat al Poporului: "Este un om care a exportat traseismul politic la nivel european"

REZULTATE! Batalie mare pentru posturile scoase la concurs de Camera de Conturi si Directia Regionala de Audit din Timis. Candidatii, intervievati la final de Ilie Sarbu, vicepresedintele Autoritatii de Audit

Candidatii din Timis care s-au prezentat la concursul organizat de Curtea de Conturi a Romaniei pentru ocuparea a 6 posturi vacante de auditor public extern in cadrul Camerei de Conturi Timis si a Directiei Regionale de Audit Timis au fost instiintati, recent, daca au intrat in sistem sau daca mai trebuie sa incerce.

Rezultatele finale au demonstrat ca toti cei 30 de auditori din capitala Banatului prezenti la examen au fost foarte bine pregatiti pentru aceasta tentativa de avansare profesionala, majoritatea obtinand medii finale de peste 7.

Astfel, conform listelor publicate pe pagina de internet a Curtii de Conturi, cele trei posturi vacante de la Camera de Conturi Timis au fost adjudecate de Tarau Adrian Nicolae, notat cu 9,13, Alic Teodora, 8,76, si Stoiciu Bianca Maria, 7,98.

Disputa a fost apriga si pentru ocuparea functiilor vacante la Directia Regionala de Audit Timis, unii candidati suspectand faptul ca biletele castigatoare au fost trase inainte de concurs. Nu a fost asa, intrucat favoritii culiselor, cum s-a zvonit despre Liviu Picior, fostul director al Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit V Vest Timisoara, a ratat promovarea in sistem, fiind notat doar cu 7,74.

Castigatorii concursului pentru cele trei locuri vacante, dintre care unul cu profil juridic, au fost declarati Bercea Valentin, notat cu 9,06, Stangaciu Ana-Maria, 9,03 si Balan Adriana, 8,68. Rezultate meritorii au obtinut si auditorii Suster Gabriel Adrian, 7,32, si Florin Farcas, 7,05.

Curtea de Conturi si Autoritatea de Audit inca nu s-au decis daca locurile ramase in continuare vacante, precum cele de la Satu Mare sau Alba, vor fi redistribuite altor candidati care au obtinut note de peste 7, dar nu au “prins” posturi in judetele de bastina, din cauza promovarii in functii in ordinea mediilor.

Sa mai spunem ca din comisia de examinare a candidatilor care au concurat pentru un post in cadrul Autoritatii de Audit a facut parte si fostul lider al PSD Timis, Ilie Sarbu, vicepresedinte al institutiei de la Bucuresti, care a adresat intrebari auditorilor, inclusiv pe teme de combaterea coruptiei.

La acest concurs national, a carui rezultate finale au fost comunicate comunicate in urma cu cateva zile, au participat nu mai putin de 714 candidati, dintre care 114 au fost declarati admisi. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: