BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

REZULTATE! Batalie mare pentru posturile scoase la concurs de Camera de Conturi si Directia Regionala de Audit din Timis. Candidatii, intervievati la final de Ilie Sarbu, vicepresedintele Autoritatii de Audit

Candidatii din Timis care s-au prezentat la concursul organizat de Curtea de Conturi a Romaniei pentru ocuparea a 6 posturi vacante de auditor public extern in cadrul Camerei de Conturi Timis si a Directiei Regionale de Audit Timis au fost instiintati, recent, daca au intrat in sistem sau daca mai trebuie sa incerce.

Rezultatele finale au demonstrat ca toti cei 30 de auditori din capitala Banatului prezenti la examen au fost foarte bine pregatiti pentru aceasta tentativa de avansare profesionala, majoritatea obtinand medii finale de peste 7.

Astfel, conform listelor publicate pe pagina de internet a Curtii de Conturi, cele trei posturi vacante de la Camera de Conturi Timis au fost adjudecate de Tarau Adrian Nicolae, notat cu 9,13, Alic Teodora, 8,76, si Stoiciu Bianca Maria, 7,98.

Disputa a fost apriga si pentru ocuparea functiilor vacante la Directia Regionala de Audit Timis, unii candidati suspectand faptul ca biletele castigatoare au fost trase inainte de concurs. Nu a fost asa, intrucat favoritii culiselor, cum s-a zvonit despre Liviu Picior, fostul director al Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit V Vest Timisoara, a ratat promovarea in sistem, fiind notat doar cu 7,74.

Castigatorii concursului pentru cele trei locuri vacante, dintre care unul cu profil juridic, au fost declarati Bercea Valentin, notat cu 9,06, Stangaciu Ana-Maria, 9,03 si Balan Adriana, 8,68. Rezultate meritorii au obtinut si auditorii Suster Gabriel Adrian, 7,32, si Florin Farcas, 7,05.

Curtea de Conturi si Autoritatea de Audit inca nu s-au decis daca locurile ramase in continuare vacante, precum cele de la Satu Mare sau Alba, vor fi redistribuite altor candidati care au obtinut note de peste 7, dar nu au “prins” posturi in judetele de bastina, din cauza promovarii in functii in ordinea mediilor.

Sa mai spunem ca din comisia de examinare a candidatilor care au concurat pentru un post in cadrul Autoritatii de Audit a facut parte si fostul lider al PSD Timis, Ilie Sarbu, vicepresedinte al institutiei de la Bucuresti, care a adresat intrebari auditorilor, inclusiv pe teme de combaterea coruptiei.

La acest concurs national, a carui rezultate finale au fost comunicate comunicate in urma cu cateva zile, au participat nu mai putin de 714 candidati, dintre care 114 au fost declarati admisi. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: