BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Primar din Banat acuzat de hartuire sexuala si santaj! “Am fost chemata sa ma intalnesc cu domnul primar chiar la el acasa”, spune tanara care n-a cedat avansurilor si a fost demisa dintr-o functie de director

Primarul municipiului Caransebes, Felix Borcean, a ajuns in centrul unui imens scandal public, dupa ce a decis sa concedieze managerul Spitalului Municipal de Urgenta.

Convinsa ca i s-a facut o nedreptate, Mihaela Popovici, femeia inlaturata din functia de director dupa 14 luni de interimat, pune totul pe seama faptului ca nu a cedat avansurilor sexuale la care a fost supusa de catre primar, dar si a faptului ca nu a renuntat atat de usor la PSD pentru a se inscrie in PNL, asa cum i-ar fi cerut imperativ edilul banatean.

Pentru a fi mentinuta in functie. Mai mult, afirma ca si Octavian Dena, persoana nominalizata pentru a-i lua locul in functia de manager al spitalului, i-ar fi facut avansuri sexuale in mai multe randuri.

In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta astazi, Mihaela Popovici spune ca are dovezi pentru a-si sustine acuzatiile si ca va face o plangere penala la DNA pentru santaj.

“Am fost obligata sa-mi dau demisia din PSD si sa ma inscriu in PNL. Aceasta conditie mi-a fost impusa in mod imperativ de catre Felix Borcean pentru a participa la concurs. Pe langa faptul ca se crede un mare primar, se crede si un mare gigolo. Exista SMS-uri in care am fost chemata sa ma intalnesc cu domnul primar chiar la el acasa, cand sotia lui nu era acasa. Probele pe care le detin le voi pregati. Eu nu am nimic nici de ascuns, nici de pierdut. Voi face o plangere penala la DNA pentru santaj”, a declarat fostul manager al spitalului din Caransebes.

“Aceste declaratii de cancan sunt total neadevarate, date la disperare. Este un gest incalificabil din partea Mihaelei Popovici. Sunt niste aberatii. Atunci cand am intrat în lupta asta politica ma asteptam sa imi afecteze viata de familie.

Dar sunt sigur ca legatura pe care o am cu familia mea, iubirea pentru ei toti, va prima si nu nu vom fi afectati de acest scandal. In cele din urmă lucrurile se vor linisti si totul va ramane in urma ca un vis urat”, a fost replica primarului Felix Borcean.

In opinia sa, cel care pierde din acest scandal este chiar Mihaela Popovici, cu care se stie din 2014, din perioada campaniei electorale, si pe care a propus-o la conducerea spitalului, intrucat credea ca are o educatie aleasa. (E.T.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: