BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

INEDIT! Sandwich de 101 metri preparat in centrul Timisoarei, pentru a se marca trecerea a peste un veac de la infiintarea Cantinei saracilor

Centrul Timisoarei a fost transformat, vineri, intr-o bucatarie uriasa, unde s-a pregatit cel mai mare sandwich din Romania, o tartina cu o lungime de 101 metri, actiunea organizata de Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara inscriindu-se in programul aniversarii a 101 ani de la infiintarea cantinei sociale din oras.

In total, in jur de 180 de paini, 200 de tuburi de sosuri, salate si zeci de kilograme de mezeluri si branzeturi au fost folosite pentru realizarea sandwich-ului.

Acesta a fost preparat chiar in Piata Unirii de catre zeci de persoane participante la eveniment, printre care angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si ai Primariei, pompieri si voluntari.

 

Dupa prepararea sandwich-ului caritabil, lung de 101 metri, bucati din el au fost oferite trecatorilor care au avut drum prin centrul Timisoarei, dar si o parte dintre cele 1000 de persoane nevoiase ca primesc o masa calda, zilnic, in cadrul cantinei sociale a Timisoarei.

“Ne-am gandit sa marcam 101 ani de la infiintarea cantinei sociale cu un sandwich urias. Cantina sociala are 101 ani, iar din acest motiv ne-am gandit sa marcam acest eveniment alaturi de toti actorii sociali ai orasului. Marcam acest eveniment cu 101 metri de sandwich si cu multa, multa caldura in suflete”, a declarat, vineri, directorul Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara, Rodica Surducan, pentru Mediafax. (M.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: