BREAKING NEWS! Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european, obtinand 17 voturi din cele 22 exprimate     Procurorii DIICOT Timisoara au anuntat ca ancheta in dosarul Motorina CFR continua, desi au trecut trei ani si jumatate de la descinderile in Depoul CFR Timisoara, din cauza complexitatii cauzei     Parcul Botanic din Timisoara a devenit locul preferat de tinerii care consuma substante etnobotanice, anunta Politia Locala    Romania a votat impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, astazi, la Consiliul UE     Calin Dobra a anuntat ca PSD Timis a reusit sa stranga 30.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale    Deputatul Marian Cucsa avertizeaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului, pentru ca nu mai face parte din familia europeana ALDE

INEDIT! Sandwich de 101 metri preparat in centrul Timisoarei, pentru a se marca trecerea a peste un veac de la infiintarea Cantinei saracilor

Centrul Timisoarei a fost transformat, vineri, intr-o bucatarie uriasa, unde s-a pregatit cel mai mare sandwich din Romania, o tartina cu o lungime de 101 metri, actiunea organizata de Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara inscriindu-se in programul aniversarii a 101 ani de la infiintarea cantinei sociale din oras.

In total, in jur de 180 de paini, 200 de tuburi de sosuri, salate si zeci de kilograme de mezeluri si branzeturi au fost folosite pentru realizarea sandwich-ului.

Acesta a fost preparat chiar in Piata Unirii de catre zeci de persoane participante la eveniment, printre care angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si ai Primariei, pompieri si voluntari.

 

Dupa prepararea sandwich-ului caritabil, lung de 101 metri, bucati din el au fost oferite trecatorilor care au avut drum prin centrul Timisoarei, dar si o parte dintre cele 1000 de persoane nevoiase ca primesc o masa calda, zilnic, in cadrul cantinei sociale a Timisoarei.

“Ne-am gandit sa marcam 101 ani de la infiintarea cantinei sociale cu un sandwich urias. Cantina sociala are 101 ani, iar din acest motiv ne-am gandit sa marcam acest eveniment alaturi de toti actorii sociali ai orasului. Marcam acest eveniment cu 101 metri de sandwich si cu multa, multa caldura in suflete”, a declarat, vineri, directorul Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara, Rodica Surducan, pentru Mediafax. (M.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: