INEDIT! Sandwich de 101 metri preparat in centrul Timisoarei, pentru a se marca trecerea a peste un veac de la infiintarea Cantinei saracilor

Centrul Timisoarei a fost transformat, vineri, intr-o bucatarie uriasa, unde s-a pregatit cel mai mare sandwich din Romania, o tartina cu o lungime de 101 metri, actiunea organizata de Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara inscriindu-se in programul aniversarii a 101 ani de la infiintarea cantinei sociale din oras.


In total, in jur de 180 de paini, 200 de tuburi de sosuri, salate si zeci de kilograme de mezeluri si branzeturi au fost folosite pentru realizarea sandwich-ului.

Acesta a fost preparat chiar in Piata Unirii de catre zeci de persoane participante la eveniment, printre care angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si ai Primariei, pompieri si voluntari.

 

Dupa prepararea sandwich-ului caritabil, lung de 101 metri, bucati din el au fost oferite trecatorilor care au avut drum prin centrul Timisoarei, dar si o parte dintre cele 1000 de persoane nevoiase ca primesc o masa calda, zilnic, in cadrul cantinei sociale a Timisoarei.

“Ne-am gandit sa marcam 101 ani de la infiintarea cantinei sociale cu un sandwich urias. Cantina sociala are 101 ani, iar din acest motiv ne-am gandit sa marcam acest eveniment alaturi de toti actorii sociali ai orasului. Marcam acest eveniment cu 101 metri de sandwich si cu multa, multa caldura in suflete”, a declarat, vineri, directorul Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara, Rodica Surducan, pentru Mediafax. (M.I.)

 

Leave a Reply