BREAKING NEWS! Motiunea de cenzura depusa de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, care are nevoie de 233 de voturi pentru a fi adoptata, va fi dezbatuta si votata, astazi, in Parlament. "Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei!", a declarat premierul PSD     Noi dezvaluiri in cazul vilelor ilegale construite de copiii primarului Nicolae Robu: documentele pentru autorizare au fost inregistrate de angajatii Primariei Timisoara "la insistente", fara ca dosarul sa continua 9 avize obligatorii    Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, candidatii pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, sustin, astazi, interviurile in fata comisiei CSM     Cod galben de inundatii pentru judetele Timis si Caras-Severin valabil pentru astazi, intre orele 8,30 – 15    Ilie Lazarescu, primarul comunei Cornea, din judetul Caras-Severin, gasit incompatibil de inspectorii ANI    Nationala Romaniei U21 debuteaza, astazi, de la 19,30, la Campionatul European de Fotbal, intr-un meci contra Croatiei

INEDIT! Sandwich de 101 metri preparat in centrul Timisoarei, pentru a se marca trecerea a peste un veac de la infiintarea Cantinei saracilor

Centrul Timisoarei a fost transformat, vineri, intr-o bucatarie uriasa, unde s-a pregatit cel mai mare sandwich din Romania, o tartina cu o lungime de 101 metri, actiunea organizata de Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara inscriindu-se in programul aniversarii a 101 ani de la infiintarea cantinei sociale din oras.

In total, in jur de 180 de paini, 200 de tuburi de sosuri, salate si zeci de kilograme de mezeluri si branzeturi au fost folosite pentru realizarea sandwich-ului.

Acesta a fost preparat chiar in Piata Unirii de catre zeci de persoane participante la eveniment, printre care angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si ai Primariei, pompieri si voluntari.

 

Dupa prepararea sandwich-ului caritabil, lung de 101 metri, bucati din el au fost oferite trecatorilor care au avut drum prin centrul Timisoarei, dar si o parte dintre cele 1000 de persoane nevoiase ca primesc o masa calda, zilnic, in cadrul cantinei sociale a Timisoarei.

“Ne-am gandit sa marcam 101 ani de la infiintarea cantinei sociale cu un sandwich urias. Cantina sociala are 101 ani, iar din acest motiv ne-am gandit sa marcam acest eveniment alaturi de toti actorii sociali ai orasului. Marcam acest eveniment cu 101 metri de sandwich si cu multa, multa caldura in suflete”, a declarat, vineri, directorul Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara, Rodica Surducan, pentru Mediafax. (M.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: