BREAKING NEWS! Motiunea de cenzura depusa de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, care are nevoie de 233 de voturi pentru a fi adoptata, va fi dezbatuta si votata, astazi, in Parlament. "Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei!", a declarat premierul PSD     Noi dezvaluiri in cazul vilelor ilegale construite de copiii primarului Nicolae Robu: documentele pentru autorizare au fost inregistrate de angajatii Primariei Timisoara "la insistente", fara ca dosarul sa continua 9 avize obligatorii    Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, candidatii pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, sustin, astazi, interviurile in fata comisiei CSM     Cod galben de inundatii pentru judetele Timis si Caras-Severin valabil pentru astazi, intre orele 8,30 – 15    Ilie Lazarescu, primarul comunei Cornea, din judetul Caras-Severin, gasit incompatibil de inspectorii ANI    Nationala Romaniei U21 debuteaza, astazi, de la 19,30, la Campionatul European de Fotbal, intr-un meci contra Croatiei

EXPLOZIV! Sefa DNA, depre procurorii din subordine: “O armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”

Sefa interimara a Directiei Nationale Anticoruptie, Anca Jurma, deplange lipsa de curaj a procurorilor din subordine, despre care spune ca sunt speriati de atacurile media si ale politicienilor.

”Facem dosare, ce Dumnezeu! Ei! Bai, deci e o armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”, spune procurorul-sef al DNA, asa cum apare intr-o inregistrare audio ajunsa in posesia jurnalistilor din redactia G4Media.

Replica Ancai Jurma vine la constatarea trista a unui alt procuror din DNA, Florentina Mirica, cea care a instrumentat dosarul DIPI 2, care a acuzat o stare generala de demobilizare la nivelul unitatii de parchet anticoruptie.

Dialogul a avut loc in data de 29 octombrie 2018, iar Jurma si Mirica ajung la concluzia ca interimatul la sefia DNA este nimicitor pentru institutie, pentru ca ”la ora actuala nimeni nu mai asculta de nimeni in institutie”. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: