EXPLOZIV! Sefa DNA, depre procurorii din subordine: “O armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”

Sefa interimara a Directiei Nationale Anticoruptie, Anca Jurma, deplange lipsa de curaj a procurorilor din subordine, despre care spune ca sunt speriati de atacurile media si ale politicienilor.


”Facem dosare, ce Dumnezeu! Ei! Bai, deci e o armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”, spune procurorul-sef al DNA, asa cum apare intr-o inregistrare audio ajunsa in posesia jurnalistilor din redactia G4Media.

Replica Ancai Jurma vine la constatarea trista a unui alt procuror din DNA, Florentina Mirica, cea care a instrumentat dosarul DIPI 2, care a acuzat o stare generala de demobilizare la nivelul unitatii de parchet anticoruptie.

Dialogul a avut loc in data de 29 octombrie 2018, iar Jurma si Mirica ajung la concluzia ca interimatul la sefia DNA este nimicitor pentru institutie, pentru ca ”la ora actuala nimeni nu mai asculta de nimeni in institutie”. (V.E.)

 

Leave a Reply