BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

EXPLOZIV! Sefa DNA, depre procurorii din subordine: “O armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”

Sefa interimara a Directiei Nationale Anticoruptie, Anca Jurma, deplange lipsa de curaj a procurorilor din subordine, despre care spune ca sunt speriati de atacurile media si ale politicienilor.

”Facem dosare, ce Dumnezeu! Ei! Bai, deci e o armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”, spune procurorul-sef al DNA, asa cum apare intr-o inregistrare audio ajunsa in posesia jurnalistilor din redactia G4Media.

Replica Ancai Jurma vine la constatarea trista a unui alt procuror din DNA, Florentina Mirica, cea care a instrumentat dosarul DIPI 2, care a acuzat o stare generala de demobilizare la nivelul unitatii de parchet anticoruptie.

Dialogul a avut loc in data de 29 octombrie 2018, iar Jurma si Mirica ajung la concluzia ca interimatul la sefia DNA este nimicitor pentru institutie, pentru ca ”la ora actuala nimeni nu mai asculta de nimeni in institutie”. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: