BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

EXPLOZIV! Sefa DNA, depre procurorii din subordine: “O armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”

Sefa interimara a Directiei Nationale Anticoruptie, Anca Jurma, deplange lipsa de curaj a procurorilor din subordine, despre care spune ca sunt speriati de atacurile media si ale politicienilor.

”Facem dosare, ce Dumnezeu! Ei! Bai, deci e o armata de barbati in aceasta institutie! Ca soarecii! Ca soarecii! Cum ii vezi: oileu!”, spune procurorul-sef al DNA, asa cum apare intr-o inregistrare audio ajunsa in posesia jurnalistilor din redactia G4Media.

Replica Ancai Jurma vine la constatarea trista a unui alt procuror din DNA, Florentina Mirica, cea care a instrumentat dosarul DIPI 2, care a acuzat o stare generala de demobilizare la nivelul unitatii de parchet anticoruptie.

Dialogul a avut loc in data de 29 octombrie 2018, iar Jurma si Mirica ajung la concluzia ca interimatul la sefia DNA este nimicitor pentru institutie, pentru ca ”la ora actuala nimeni nu mai asculta de nimeni in institutie”. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: