BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

VOT pentru MOTIUNEA DE CENZURA! Deputatul Ovidiu Gant a anuntat ca va sprijini Opozitia pentru demiterea Guvernului Dancila

Deputatul timisorean Ovidiu Gant, reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din Romania in Parlament, a anuntat ca maine va vota motiunea de cenzura, din cauza declaratiilor abjecte ale unora dintre demnitarii guvernamentali privitoare la FDGR si a faptului ca premierul Viorica Dancila nu a luat atitudine impotriva acestora.

“Maine se va dezbate si vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Exista suficiente argumente pentru a vota in favoarea motiunii de cenzura.

Unul suplimentar este modul abject in care demnitari guvernamentali s-au pozitionat public fata de Forumul Democrat al Germanilor din Romania si faptul ca Prim-ministrul Dancila a refuzat sa-i demita, respectiv sa se delimiteze de aceste mizerii. VOI VOTA PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA!”, a anuntat Ovidiu Gant intr-o postare pe Facebook.

Reamintim ca, in urma cu doua luni, consilierul de stat Darius Bogdan Valcov a primit o amenda de 2.000 lei, dupa ce a postat pe retelele de socializare un clip video reprezentand un montaj care sugera ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar reprezenta o organizatie nazista si ca presedintele Klaus Iohannis ar fi liderul acestei organizatii.

De asemenea, Liviu Pop a fost sanctionat cu avertisment contraventional de catre acelasi Consiliu National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce a declarat public faptul ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar fi continuatorul unor organizatii naziste. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: