BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

VOT pentru MOTIUNEA DE CENZURA! Deputatul Ovidiu Gant a anuntat ca va sprijini Opozitia pentru demiterea Guvernului Dancila

Deputatul timisorean Ovidiu Gant, reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din Romania in Parlament, a anuntat ca maine va vota motiunea de cenzura, din cauza declaratiilor abjecte ale unora dintre demnitarii guvernamentali privitoare la FDGR si a faptului ca premierul Viorica Dancila nu a luat atitudine impotriva acestora.

“Maine se va dezbate si vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Exista suficiente argumente pentru a vota in favoarea motiunii de cenzura.

Unul suplimentar este modul abject in care demnitari guvernamentali s-au pozitionat public fata de Forumul Democrat al Germanilor din Romania si faptul ca Prim-ministrul Dancila a refuzat sa-i demita, respectiv sa se delimiteze de aceste mizerii. VOI VOTA PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA!”, a anuntat Ovidiu Gant intr-o postare pe Facebook.

Reamintim ca, in urma cu doua luni, consilierul de stat Darius Bogdan Valcov a primit o amenda de 2.000 lei, dupa ce a postat pe retelele de socializare un clip video reprezentand un montaj care sugera ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar reprezenta o organizatie nazista si ca presedintele Klaus Iohannis ar fi liderul acestei organizatii.

De asemenea, Liviu Pop a fost sanctionat cu avertisment contraventional de catre acelasi Consiliu National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce a declarat public faptul ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar fi continuatorul unor organizatii naziste. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: