BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

VOT pentru MOTIUNEA DE CENZURA! Deputatul Ovidiu Gant a anuntat ca va sprijini Opozitia pentru demiterea Guvernului Dancila

Deputatul timisorean Ovidiu Gant, reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din Romania in Parlament, a anuntat ca maine va vota motiunea de cenzura, din cauza declaratiilor abjecte ale unora dintre demnitarii guvernamentali privitoare la FDGR si a faptului ca premierul Viorica Dancila nu a luat atitudine impotriva acestora.

“Maine se va dezbate si vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Exista suficiente argumente pentru a vota in favoarea motiunii de cenzura.

Unul suplimentar este modul abject in care demnitari guvernamentali s-au pozitionat public fata de Forumul Democrat al Germanilor din Romania si faptul ca Prim-ministrul Dancila a refuzat sa-i demita, respectiv sa se delimiteze de aceste mizerii. VOI VOTA PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA!”, a anuntat Ovidiu Gant intr-o postare pe Facebook.

Reamintim ca, in urma cu doua luni, consilierul de stat Darius Bogdan Valcov a primit o amenda de 2.000 lei, dupa ce a postat pe retelele de socializare un clip video reprezentand un montaj care sugera ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar reprezenta o organizatie nazista si ca presedintele Klaus Iohannis ar fi liderul acestei organizatii.

De asemenea, Liviu Pop a fost sanctionat cu avertisment contraventional de catre acelasi Consiliu National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce a declarat public faptul ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar fi continuatorul unor organizatii naziste. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: