BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

LICITATIE! Un automobil confiscat de la milionarul Ovidiu Tender, care i-a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu, va fi vandut de ANAF cu peste 30.000 de euro

Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF) a scos la licitatie un automobil ARO fabricat in 1977, confiscat de la omul de afaceri timisorean Ovidiu Tender, condamnat la inchisoare in dosarul falimentarii combinatului RafoCarom din Onesti, Bacau.

Pretul de pornire la licitatie este de 137.500 de lei, potrivit anuntului oficial al ANAF.

Automobilul a fost folosit de Nicolae Ceauaescu in vizite oficiale, dupa cum arata fotografiile publicate pe site-ul ANAF. Masina are doar 72.400 de kilometri la bord si este un model special, produs la fosta uzina auto de la Campulung.

Masina ARO fusese achizitionata in trecut de omul de afaceri Ovidiu Tender. Licitatia va fi organizata pe 31 ianuarie 2019, la sediul ANAF din Bucureati, Bd. Lucretiu Patrascanu.

Reamintim ca Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti de la vila sa din Timisoara si condus la inchisoare, in iunie 2015, dupa sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Rafo-Carom.

Milionarul a fost condamnat la 12 ani si sapte luni de inchisoare pentru inselaciune si spalare de bani si, impreuna cu Marian Iancu, care a primit 14 ani, si alti patru inculpati din acest dosar, au fost obligati sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs, la inceputul anilor 2000, companiei petroliere din Moldova. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: