BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

LICITATIE! Un automobil confiscat de la milionarul Ovidiu Tender, care i-a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu, va fi vandut de ANAF cu peste 30.000 de euro

Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF) a scos la licitatie un automobil ARO fabricat in 1977, confiscat de la omul de afaceri timisorean Ovidiu Tender, condamnat la inchisoare in dosarul falimentarii combinatului RafoCarom din Onesti, Bacau.

Pretul de pornire la licitatie este de 137.500 de lei, potrivit anuntului oficial al ANAF.

Automobilul a fost folosit de Nicolae Ceauaescu in vizite oficiale, dupa cum arata fotografiile publicate pe site-ul ANAF. Masina are doar 72.400 de kilometri la bord si este un model special, produs la fosta uzina auto de la Campulung.

Masina ARO fusese achizitionata in trecut de omul de afaceri Ovidiu Tender. Licitatia va fi organizata pe 31 ianuarie 2019, la sediul ANAF din Bucureati, Bd. Lucretiu Patrascanu.

Reamintim ca Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti de la vila sa din Timisoara si condus la inchisoare, in iunie 2015, dupa sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Rafo-Carom.

Milionarul a fost condamnat la 12 ani si sapte luni de inchisoare pentru inselaciune si spalare de bani si, impreuna cu Marian Iancu, care a primit 14 ani, si alti patru inculpati din acest dosar, au fost obligati sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs, la inceputul anilor 2000, companiei petroliere din Moldova. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: