BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

LICITATIE! Un automobil confiscat de la milionarul Ovidiu Tender, care i-a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu, va fi vandut de ANAF cu peste 30.000 de euro

Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF) a scos la licitatie un automobil ARO fabricat in 1977, confiscat de la omul de afaceri timisorean Ovidiu Tender, condamnat la inchisoare in dosarul falimentarii combinatului RafoCarom din Onesti, Bacau.

Pretul de pornire la licitatie este de 137.500 de lei, potrivit anuntului oficial al ANAF.

Automobilul a fost folosit de Nicolae Ceauaescu in vizite oficiale, dupa cum arata fotografiile publicate pe site-ul ANAF. Masina are doar 72.400 de kilometri la bord si este un model special, produs la fosta uzina auto de la Campulung.

Masina ARO fusese achizitionata in trecut de omul de afaceri Ovidiu Tender. Licitatia va fi organizata pe 31 ianuarie 2019, la sediul ANAF din Bucureati, Bd. Lucretiu Patrascanu.

Reamintim ca Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti de la vila sa din Timisoara si condus la inchisoare, in iunie 2015, dupa sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Rafo-Carom.

Milionarul a fost condamnat la 12 ani si sapte luni de inchisoare pentru inselaciune si spalare de bani si, impreuna cu Marian Iancu, care a primit 14 ani, si alti patru inculpati din acest dosar, au fost obligati sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs, la inceputul anilor 2000, companiei petroliere din Moldova. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: