BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

INCENDIU la MALL! Peste 1000 de persoane au fost evacuate dintr-un centru comercial, dupa ce unul dintre peretii exteriori ai cladirii a luat foc

Peste 1.000 de persoane au fost evacuate, miercuri dupa-amiaza, din centrul comercial AFI Palace, din Ploiesti, din cauza unui incendiu care a izbucnit la unul dintre peretii exteriori ai cladirii. Nu au fost persoane ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentantii ISU Prahova au declarat ca incendiul a izbucnit la un mall aflat pe strada Radu Calomfirescu din Ploiesti, in zona depozitului din aer liber, dar pana la sosirea pompierilor angajatii mall-ului au evacuat, preventiv, peste 1.000 de persoane.

“Incendiul este lichidat. Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătrati de izolatie exterioara din polistiren si 20 europaleți. Din datele pe care le avem de la personalul mall-ului, au fost evacuate peste 1.000 de persoane. Se pare ca au fost evacuate deoarece a patruns fum pe o gura de ventilatie”, a declarat purtătorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Incendiul s-a produs in aer liber, fara pericol de extindere. Pompierii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a izbucnit incendiul. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: