BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

INCENDIU la MALL! Peste 1000 de persoane au fost evacuate dintr-un centru comercial, dupa ce unul dintre peretii exteriori ai cladirii a luat foc

Peste 1.000 de persoane au fost evacuate, miercuri dupa-amiaza, din centrul comercial AFI Palace, din Ploiesti, din cauza unui incendiu care a izbucnit la unul dintre peretii exteriori ai cladirii. Nu au fost persoane ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentantii ISU Prahova au declarat ca incendiul a izbucnit la un mall aflat pe strada Radu Calomfirescu din Ploiesti, in zona depozitului din aer liber, dar pana la sosirea pompierilor angajatii mall-ului au evacuat, preventiv, peste 1.000 de persoane.

“Incendiul este lichidat. Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătrati de izolatie exterioara din polistiren si 20 europaleți. Din datele pe care le avem de la personalul mall-ului, au fost evacuate peste 1.000 de persoane. Se pare ca au fost evacuate deoarece a patruns fum pe o gura de ventilatie”, a declarat purtătorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Incendiul s-a produs in aer liber, fara pericol de extindere. Pompierii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a izbucnit incendiul. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: