BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

INCENDIU la MALL! Peste 1000 de persoane au fost evacuate dintr-un centru comercial, dupa ce unul dintre peretii exteriori ai cladirii a luat foc

Peste 1.000 de persoane au fost evacuate, miercuri dupa-amiaza, din centrul comercial AFI Palace, din Ploiesti, din cauza unui incendiu care a izbucnit la unul dintre peretii exteriori ai cladirii. Nu au fost persoane ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentantii ISU Prahova au declarat ca incendiul a izbucnit la un mall aflat pe strada Radu Calomfirescu din Ploiesti, in zona depozitului din aer liber, dar pana la sosirea pompierilor angajatii mall-ului au evacuat, preventiv, peste 1.000 de persoane.

“Incendiul este lichidat. Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătrati de izolatie exterioara din polistiren si 20 europaleți. Din datele pe care le avem de la personalul mall-ului, au fost evacuate peste 1.000 de persoane. Se pare ca au fost evacuate deoarece a patruns fum pe o gura de ventilatie”, a declarat purtătorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Incendiul s-a produs in aer liber, fara pericol de extindere. Pompierii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a izbucnit incendiul. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: