BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Donatii pentru salvarea unei politiste bolnave de cancer, care urmeaza sa devina mama! Peste 30.000 de euro stransi doar in ziua de Craciun

Un apel la solidaritate lansat de politistul Marian Godina, care a cerut ajutorul populatiei pentru ca una dintre colegele sale, ofiter de politie la Serviciul de Investigatii Criminale, din cadrul IPJ Brasov, sa se poata trata de cancer, a starnit o adevarata avalansa de donatii din partea publicului.

Doar in prima zi de Craciun, peste 1500 de persoane au contribuit cu bani pentru ca suma necesara Georgianei Balan sa fie stransa cat mai repede, acest “teledon” declansat pe retelele de socializare urmand sa fie activ pana cand in contul politistei, deschis special in acest scop, se va aduna cuantumul a 75.000 de lire sterline.

„Ce ziceti, mai reusim inca o data sa facem minuni impreuna, mai ales acum, in ziua de Craciun? Hai sa vedem pana maine toata suma stransa, eu zic ca ne putem mobiliza. Si un share ajuta! Colega mea, Georgiana, este politista la Serviciul de Investigatii Criminale. In varsta de doar 30 de ani si insarcinata in luna a opta, a fost diagnosticata cu cancer de piele in stadiul 3. Este nevoie urgenta de suma de bani necesara tratamentului”, a scris Marian Godina pe pagina sa de Facebook.

Anuntul celebrului politist a sensibilizat la maxim opinia publica, in conditiile in care Georgiana Balan este insarcinata si urmeaza sa devina mama in februarie 2019, dupa cum a dezvaluit sotul acesteia.

„Pana in prezent a fost operata de doua ori la piciorul drept, unde a avut o alunita care s-a dovedit canceroasa. Tratamentul pe care trebuie sa il urmeze imediat dupa nastere este imunoterapia pe o perioada de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat in stadiul 3 si costa aproximativ 75.000 GBP (lire sterile)”, a scris acesta pe Facebook.

Pana la aceasta ora, valoarea donatiilor depaseste 35% din suma necesara tratamentului. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: