BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

Politist din Banat cercetat disciplinar de superiori, dupa ce a “jucat” in videoclipul unei manele intitulate sugestiv “Aici e mafia!”

Legaturile politistilor din Banat cu lumea interlopa si cu universul manelelor a fost confirmat, inca o data, de un agent de la Politia Rutiera din Caransebes.

Dupa ce, in urma cu trei ani, un agent de la Ordine Publica, din Timisoara, a fost filmat intr-un club de noapte in timp ce petrecea cu gasca interlopului Sorin Udrea, pe ritmul dedicatiilor cantate de Florin Salam, un alt reprezentant al Politiei, insitutie care trebuie sa asigure linistea si ordinea publica, si-a tradat conexiunile cu manelistii lumii interlope.

Robert Alexandru, agent la Biroul Rutier din cadrul Politiei Orasului Caransebes, a ajuns in vizorul colegilor de la Control Intern, dupa ce a aparut in videoclipul unei manele intitulate sugestiv “Aici e mafia!”.

Piesa interpretata de solistul Florin Mitroi, din Caransebes, a fost lansata pe Youtube in urma cu cateva zile, insa, deja, a fost retrasa din spatiul virtual dupa declansarea scandalului si verificarile dispuse de seful IPJ Caras-Severin.

„Se fac verificari sub aspectul existentei sau inexistentei vreunei abateri discplinare. Pot confirma ca este vorba de un politist de la Caransebes, angajat la Biroul Rutier, care a declarat ca era in timpul liber in momentul realizarii videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin,Dinu Nicorici. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: