BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

Politist din Banat cercetat disciplinar de superiori, dupa ce a “jucat” in videoclipul unei manele intitulate sugestiv “Aici e mafia!”

Legaturile politistilor din Banat cu lumea interlopa si cu universul manelelor a fost confirmat, inca o data, de un agent de la Politia Rutiera din Caransebes.

Dupa ce, in urma cu trei ani, un agent de la Ordine Publica, din Timisoara, a fost filmat intr-un club de noapte in timp ce petrecea cu gasca interlopului Sorin Udrea, pe ritmul dedicatiilor cantate de Florin Salam, un alt reprezentant al Politiei, insitutie care trebuie sa asigure linistea si ordinea publica, si-a tradat conexiunile cu manelistii lumii interlope.

Robert Alexandru, agent la Biroul Rutier din cadrul Politiei Orasului Caransebes, a ajuns in vizorul colegilor de la Control Intern, dupa ce a aparut in videoclipul unei manele intitulate sugestiv “Aici e mafia!”.

Piesa interpretata de solistul Florin Mitroi, din Caransebes, a fost lansata pe Youtube in urma cu cateva zile, insa, deja, a fost retrasa din spatiul virtual dupa declansarea scandalului si verificarile dispuse de seful IPJ Caras-Severin.

„Se fac verificari sub aspectul existentei sau inexistentei vreunei abateri discplinare. Pot confirma ca este vorba de un politist de la Caransebes, angajat la Biroul Rutier, care a declarat ca era in timpul liber in momentul realizarii videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin,Dinu Nicorici. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: