BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Milionarul timisorean Romeo Dunca, mesaj de ocara la adresa primarului din Turnu Ruieni montat pe telescaunul de pe Muntele Mic

Turistii care au urcat, in aceste zile, pe Muntele Mic pentru a se bucura de zapada si a schia pe una dintre cele cinci partii amenajate pe platoul situat la peste 1500 metri altitudine, au sesizat pe unul dintre stalpii de sustinere a telescaunului un mesaj adresat primarului din localitatea Turnu Ruieni.

“Rusine primarului Maralescu si celor 9 consilieri de la Turnu Ruieni, care si-au dorit ca acest telescaun sa fie demolat”, este mesajul de ocara care poate fi vazut de toti cei care urca pe munte cu telescaunul.

Misterul acestui mesaj scris pe un panou imens, care-l face vizibil de la peste 100 de metri, a fost dezvaluit de milionarul timisorean Romeo Dunca, cel aflat de mai multi ani in razboi deschis cu autoritatile din Turnu Ruieni.

“Au reziliat contractul si impreuna cu investitorii fomisti incapabili de a face lucruri trainice si frumoase pe munte se bucurau ca o sa intru in faliment. Cu mine nu merge asa, pentru ca eu nu fug si nici nu ma las calarit de un ticalos, chiar daca i-a pacalit cu minciuni ordinare si pe consilieri. Aici vom raspunde toti pentru ce am facut. La fiecare urcare cu telescaunul va voi reaminti ca el, primarul in functie inca Maralescu si cei noua consilieri au vrut sa darame instalatia, dupa ce inainte m-au pus sa o fac”, a mentionat Romeo Dunca intr-o postare pe Facebook.

Mai exact, dupa ce fostul edil al localitatii Turnu Ruieni a fost de acord ca milionarul timisorean sa dezvolte un domeniu schiabil pe Muntele Mic, semnand chiar si un contract in acest sens, noul primar Mihai Maralescu a decis sa rezilieze unilateral contractul, acuzand faptul ca in urma acestei asocieri ajung prea putini bani la bugetul comunei.

La momentul anularii intelegerii de catre primarul din Turnu Ruieni, Romeo Dunca finalizase o investitie in valoare de 8 milioane de euro in telescaun. Dupa cum era firesc, acest litigiu a ajuns in instanta, iar judecatorii urmeaza sa decida de partea cui se afla dreptatea. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: