BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

Milionarul timisorean Romeo Dunca, mesaj de ocara la adresa primarului din Turnu Ruieni montat pe telescaunul de pe Muntele Mic

Turistii care au urcat, in aceste zile, pe Muntele Mic pentru a se bucura de zapada si a schia pe una dintre cele cinci partii amenajate pe platoul situat la peste 1500 metri altitudine, au sesizat pe unul dintre stalpii de sustinere a telescaunului un mesaj adresat primarului din localitatea Turnu Ruieni.

“Rusine primarului Maralescu si celor 9 consilieri de la Turnu Ruieni, care si-au dorit ca acest telescaun sa fie demolat”, este mesajul de ocara care poate fi vazut de toti cei care urca pe munte cu telescaunul.

Misterul acestui mesaj scris pe un panou imens, care-l face vizibil de la peste 100 de metri, a fost dezvaluit de milionarul timisorean Romeo Dunca, cel aflat de mai multi ani in razboi deschis cu autoritatile din Turnu Ruieni.

“Au reziliat contractul si impreuna cu investitorii fomisti incapabili de a face lucruri trainice si frumoase pe munte se bucurau ca o sa intru in faliment. Cu mine nu merge asa, pentru ca eu nu fug si nici nu ma las calarit de un ticalos, chiar daca i-a pacalit cu minciuni ordinare si pe consilieri. Aici vom raspunde toti pentru ce am facut. La fiecare urcare cu telescaunul va voi reaminti ca el, primarul in functie inca Maralescu si cei noua consilieri au vrut sa darame instalatia, dupa ce inainte m-au pus sa o fac”, a mentionat Romeo Dunca intr-o postare pe Facebook.

Mai exact, dupa ce fostul edil al localitatii Turnu Ruieni a fost de acord ca milionarul timisorean sa dezvolte un domeniu schiabil pe Muntele Mic, semnand chiar si un contract in acest sens, noul primar Mihai Maralescu a decis sa rezilieze unilateral contractul, acuzand faptul ca in urma acestei asocieri ajung prea putini bani la bugetul comunei.

La momentul anularii intelegerii de catre primarul din Turnu Ruieni, Romeo Dunca finalizase o investitie in valoare de 8 milioane de euro in telescaun. Dupa cum era firesc, acest litigiu a ajuns in instanta, iar judecatorii urmeaza sa decida de partea cui se afla dreptatea. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: