BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

VIDEO. Ucigasul sportivului roman omorat la Londra, in noaptea de Anul Nou, a fost prins! Cine este organizatorul petrecerii deocheate care l-a angajat ca bodyguard pe romanul rapus de huligani

Criminalul sportivului roman care a fost injunghiat mortal in noaptea de Anul Nou, in fata unui club exclusivist din centrul Londrei, in timp ce-si apara colegii ce fusesera atacati de un grup de tineri violenti, a fost prins, anunta politia londoneza.

Metropolitan Police anunta, intr-un comunicat, ca un tanar de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat ca l-a injunghiat mortal cu un cutit pe Tudor Simionov (33 de ani), in fata resedintei Fountain House din Park Lane, Westminster, in jurul orei 5,36, pe 1 ianuarie 2019.

Tudor Simionov avea 33 de ani, a fost canotor la clubul Dinamo, si se mutase de la Bucuresti in capitala Marii Britanii de doar doua luni, impreuna cu iubita lui, Madalina.

El a asigurat paza unei locatii de lux in noaptea de Anul Nou, in momentul in care mai multi indivizi inarmati cu sabii si arme de foc au incercat sa intre in club in jurul orei 5,30, pe 1 ianuarie.

Agresorii au inceput sa loveasca oamenii de ordine si romanul a incercat sa se apere pe el si pe colegii lui. A fost ranit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a injunghiat in zona inimii. Au existat si alte victime ale celor 9 atacatori, mai exact doi bărbati si o femeie, dar viata niciunuia dintre cei care lucrau in momentul incidentului nu este pusa in pericol.

Conform presei de scandal din Marea Britanie, in clubul respectiv ar fi fost organizata o petrecere deocheata de catre lordul Edward Davenport, poreclit Fast Eddie, un personaj dubios, condamnat in 2011 la 8 ani si sapte luni de inchisoare pentri o frauda de 4,5 milioane de lire sterline. A iesit dupa 3 ani, pe caz de boala.

Politistii londonezi cer ajutorul celor care au fost martori la tragedie.

Tudor Simionov a fost primul sportiv roman legitimat la Master, medaliat chiar in 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor “veterani”. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: