BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

VIDEO. Ucigasul sportivului roman omorat la Londra, in noaptea de Anul Nou, a fost prins! Cine este organizatorul petrecerii deocheate care l-a angajat ca bodyguard pe romanul rapus de huligani

Criminalul sportivului roman care a fost injunghiat mortal in noaptea de Anul Nou, in fata unui club exclusivist din centrul Londrei, in timp ce-si apara colegii ce fusesera atacati de un grup de tineri violenti, a fost prins, anunta politia londoneza.

Metropolitan Police anunta, intr-un comunicat, ca un tanar de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat ca l-a injunghiat mortal cu un cutit pe Tudor Simionov (33 de ani), in fata resedintei Fountain House din Park Lane, Westminster, in jurul orei 5,36, pe 1 ianuarie 2019.

Tudor Simionov avea 33 de ani, a fost canotor la clubul Dinamo, si se mutase de la Bucuresti in capitala Marii Britanii de doar doua luni, impreuna cu iubita lui, Madalina.

El a asigurat paza unei locatii de lux in noaptea de Anul Nou, in momentul in care mai multi indivizi inarmati cu sabii si arme de foc au incercat sa intre in club in jurul orei 5,30, pe 1 ianuarie.

Agresorii au inceput sa loveasca oamenii de ordine si romanul a incercat sa se apere pe el si pe colegii lui. A fost ranit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a injunghiat in zona inimii. Au existat si alte victime ale celor 9 atacatori, mai exact doi bărbati si o femeie, dar viata niciunuia dintre cei care lucrau in momentul incidentului nu este pusa in pericol.

Conform presei de scandal din Marea Britanie, in clubul respectiv ar fi fost organizata o petrecere deocheata de catre lordul Edward Davenport, poreclit Fast Eddie, un personaj dubios, condamnat in 2011 la 8 ani si sapte luni de inchisoare pentri o frauda de 4,5 milioane de lire sterline. A iesit dupa 3 ani, pe caz de boala.

Politistii londonezi cer ajutorul celor care au fost martori la tragedie.

Tudor Simionov a fost primul sportiv roman legitimat la Master, medaliat chiar in 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor “veterani”. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: