BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

FRUSTRANT! Concursul pentru un post de director in Primaria Timisoara, organizat la sediul Institutiei Prefectului din Arad. ANFP are mai mare incredere in autoritatile din judetul vecin?

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a reusit sa-i bulverseze complet pe viitorii candidati la concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei de Evidenta a Persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Timisoara, anuntand ca sustinerea probei scrise nu va avea loc in orasul de pe Bega, cum s-ar fi asteptat tinerii favorizati de soarta, ci la sediul Institutiei Prefectului din Arad.

Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in perioada 11 ianuarie – 30 ianuarie 2019, iar data de sustinere a probei scrise este 11.02.2019, ora 10.

Printre alte obligatii de serviciu, castigatorul concursului va trebui sa indeplineasca atributiile de stare civila, potrivit legii si delegarii de atributii de catre Primarul Municipiului Timisoara, dar sa si identifice amenintarile sau vulnerabilitatile care ar putea conduce la savarsirea unor fapte de coruptie si fraude in cadrul activitatilor curente din domeniul sau de activitate, aplicand masurile necesare pentru a preveni aceste fapte.

Cu alte cuvinte, un fost politist sau magistrat, obisnuiti cu vigilenta de serviciu, ar avea o sansa in plus, din start.

Tot in aceasta perioada, Primaria Timisoara a anuntat scoaterea la concurs a altor functii de conducere vacante, printre care cele de director executiv la Directia Cladiri Terenuri II Vest, Directia Cladiri Terenuri I Est, Directia Dezvoltare, sefi Serviciu Scoli Spitale, Serviciu Certificari si Autorizari, sefi Birou Proceduri speciale de stare civila, Birou Contencios, Birou Monitorizare Trafic.

Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa aiba studii de masterat sau postuniversitare si o vechime de 5 sau, pentru functiile de director executiv, de 7 ani. Deocamdata se prezuma ca aceste examene vor fi organizate la Timisoara, in conditiile in care ANFP inca nu a anuntat mutarea lor in alte orase din vestul tarii. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: