BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Jandarmii si vamesii din Timisoara, actiune comuna in pietele din vestul tarii pentru combaterea comertului cu produse de contrabanda

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat, miercuri, 16 ianuarie, o actiune comuna, in scopul prevenirii si combaterii comertului cu produse de contrabanda.

Pe timpul desfasurarii actiunii ce a avut loc in zona pietelor din municipiul Arad, au fost depistate opt persoane care comercializau, in mod ambulant, pachete cu tigari de diferite marci, despre care exista suspiciunea ca provin din activitati de contrabanda.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate si au ridicat, in vederea confiscarii, 566 pachete cu tigari, netimbrate sau timbrate necorespunzator, gasite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicita au fost predate Directiei Regionale Vamale Timisoara pentru luarea masurilor ce se impun.

Pe timpul acțiunii, a mai fost depistata o persoana care oferea spre comercializare sticle cu parfum despre care exista suspiciunea ca este contrafacut. Jandarmii au stabilit identitatea acesteia, rezultand ca este un barbat in varsta de 25 de ani, cu domiciliul in judetul Cluj.

“Avand in vedere ca „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare” constituie infractiune, prevazuta si sanctionata de Legea nr. 84/1998 republicata, jandarmii au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala. Sase recipiente cu parfum, gasite asupra persoanei in cauza, au fost ridicate, in vederea confiscarii, pana la finalizarea cercetarilor”, ne-a transmis lt.col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: