BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

Jandarmii si vamesii din Timisoara, actiune comuna in pietele din vestul tarii pentru combaterea comertului cu produse de contrabanda

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat, miercuri, 16 ianuarie, o actiune comuna, in scopul prevenirii si combaterii comertului cu produse de contrabanda.

Pe timpul desfasurarii actiunii ce a avut loc in zona pietelor din municipiul Arad, au fost depistate opt persoane care comercializau, in mod ambulant, pachete cu tigari de diferite marci, despre care exista suspiciunea ca provin din activitati de contrabanda.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate si au ridicat, in vederea confiscarii, 566 pachete cu tigari, netimbrate sau timbrate necorespunzator, gasite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicita au fost predate Directiei Regionale Vamale Timisoara pentru luarea masurilor ce se impun.

Pe timpul acțiunii, a mai fost depistata o persoana care oferea spre comercializare sticle cu parfum despre care exista suspiciunea ca este contrafacut. Jandarmii au stabilit identitatea acesteia, rezultand ca este un barbat in varsta de 25 de ani, cu domiciliul in judetul Cluj.

“Avand in vedere ca „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare” constituie infractiune, prevazuta si sanctionata de Legea nr. 84/1998 republicata, jandarmii au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala. Sase recipiente cu parfum, gasite asupra persoanei in cauza, au fost ridicate, in vederea confiscarii, pana la finalizarea cercetarilor”, ne-a transmis lt.col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: