BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Jandarmii si vamesii din Timisoara, actiune comuna in pietele din vestul tarii pentru combaterea comertului cu produse de contrabanda

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat, miercuri, 16 ianuarie, o actiune comuna, in scopul prevenirii si combaterii comertului cu produse de contrabanda.

Pe timpul desfasurarii actiunii ce a avut loc in zona pietelor din municipiul Arad, au fost depistate opt persoane care comercializau, in mod ambulant, pachete cu tigari de diferite marci, despre care exista suspiciunea ca provin din activitati de contrabanda.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate si au ridicat, in vederea confiscarii, 566 pachete cu tigari, netimbrate sau timbrate necorespunzator, gasite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicita au fost predate Directiei Regionale Vamale Timisoara pentru luarea masurilor ce se impun.

Pe timpul acțiunii, a mai fost depistata o persoana care oferea spre comercializare sticle cu parfum despre care exista suspiciunea ca este contrafacut. Jandarmii au stabilit identitatea acesteia, rezultand ca este un barbat in varsta de 25 de ani, cu domiciliul in judetul Cluj.

“Avand in vedere ca „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare” constituie infractiune, prevazuta si sanctionata de Legea nr. 84/1998 republicata, jandarmii au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala. Sase recipiente cu parfum, gasite asupra persoanei in cauza, au fost ridicate, in vederea confiscarii, pana la finalizarea cercetarilor”, ne-a transmis lt.col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: