BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

Scandal urias in Politia Romana, dupa ce conducerea unui sindicat al politistilor a facut public fluturasul de salariu al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Dupa ce a izbucnit scandalul dintre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Carmen Dan, Sindicatul Politistilor „Mihai Viteazul” a facut public fluturasul de salariu al sefei de la Interne.

Concret, potrivit politistilor, providentiala sefa a Ministerului Afacerilor Interne are, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, un salariu de 24.675 lei.

Bazandu-ne pe aceasta dezvaluire, dar si pe cifrele facute publice de Carmen Dan, am identificat o crestere spectaculoasa a salariului actualului ministru de Interne, de la numirea in functie si pana in prezent.

Potrivit ultimei declaratii de avere, sefa de la Interne a avut, in 2017, un salariu anual in valoare de 159.480 de lei. De aici reiese ca, in primul an in care s-a aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a incasat lunar suma de 13.290 de lei.

Sindicalistii au prezentat dovada ca, de la 1 ianuarie 2019, salariul sau s-a majorat pana la 24.675 de lei. Astfel, potrivit calculelor Bugetul.ro, salariul lunar i-a crescut, in doi ani de mandat, cu 11.385 de lei – aproximativ 2.422 de euro, de la numirea in functie si pana in prezent. (V.E.)

2 Responses to SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

  1. eu says:

    bine ca eu stau in strada si iau 4000…si asta….

  2. Paraipan says:

    Bine ca chestorul mirescu sta acasa cu 15.000 lei pensie….

Leave a Reply

%d bloggers like this: