BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

Scandal urias in Politia Romana, dupa ce conducerea unui sindicat al politistilor a facut public fluturasul de salariu al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Dupa ce a izbucnit scandalul dintre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Carmen Dan, Sindicatul Politistilor „Mihai Viteazul” a facut public fluturasul de salariu al sefei de la Interne.

Concret, potrivit politistilor, providentiala sefa a Ministerului Afacerilor Interne are, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, un salariu de 24.675 lei.

Bazandu-ne pe aceasta dezvaluire, dar si pe cifrele facute publice de Carmen Dan, am identificat o crestere spectaculoasa a salariului actualului ministru de Interne, de la numirea in functie si pana in prezent.

Potrivit ultimei declaratii de avere, sefa de la Interne a avut, in 2017, un salariu anual in valoare de 159.480 de lei. De aici reiese ca, in primul an in care s-a aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a incasat lunar suma de 13.290 de lei.

Sindicalistii au prezentat dovada ca, de la 1 ianuarie 2019, salariul sau s-a majorat pana la 24.675 de lei. Astfel, potrivit calculelor Bugetul.ro, salariul lunar i-a crescut, in doi ani de mandat, cu 11.385 de lei – aproximativ 2.422 de euro, de la numirea in functie si pana in prezent. (V.E.)

2 Responses to SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

  1. eu says:

    bine ca eu stau in strada si iau 4000…si asta….

  2. Paraipan says:

    Bine ca chestorul mirescu sta acasa cu 15.000 lei pensie….

Leave a Reply

%d bloggers like this: