BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

Scandal urias in Politia Romana, dupa ce conducerea unui sindicat al politistilor a facut public fluturasul de salariu al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Dupa ce a izbucnit scandalul dintre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Carmen Dan, Sindicatul Politistilor „Mihai Viteazul” a facut public fluturasul de salariu al sefei de la Interne.

Concret, potrivit politistilor, providentiala sefa a Ministerului Afacerilor Interne are, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, un salariu de 24.675 lei.

Bazandu-ne pe aceasta dezvaluire, dar si pe cifrele facute publice de Carmen Dan, am identificat o crestere spectaculoasa a salariului actualului ministru de Interne, de la numirea in functie si pana in prezent.

Potrivit ultimei declaratii de avere, sefa de la Interne a avut, in 2017, un salariu anual in valoare de 159.480 de lei. De aici reiese ca, in primul an in care s-a aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a incasat lunar suma de 13.290 de lei.

Sindicalistii au prezentat dovada ca, de la 1 ianuarie 2019, salariul sau s-a majorat pana la 24.675 de lei. Astfel, potrivit calculelor Bugetul.ro, salariul lunar i-a crescut, in doi ani de mandat, cu 11.385 de lei – aproximativ 2.422 de euro, de la numirea in functie si pana in prezent. (V.E.)

2 Responses to SCANDALOS! Salariul ministrului Afacerilor Interne, facut public de un sindicat al politistilor. VEZI ce leafa nesimtita incaseaza Carmen Dan

  1. eu says:

    bine ca eu stau in strada si iau 4000…si asta….

  2. Paraipan says:

    Bine ca chestorul mirescu sta acasa cu 15.000 lei pensie….

Leave a Reply

%d bloggers like this: