BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

De ce a murit agentul de politie din Vicovu de Sus, in timpul unei misiuni de patrulare la frontiera cu Ucraina? VEZI ce spun vecinii

Decesul politistul de frontiera Biru Dumitru, la doar 47 de ani, in timpul unei misiuni de patrulare pe fasia verde, la frontiera cu Ucraina, continua sa fie un subiect aprig dezbatut in comunitatea locala din orasul Vicovu de Sus.

Oamenii nu-si pot explica motivul care a provocat moartea agentului din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava, Sectorul Politiei de Frontiera Vicovu de Sus, in conditiile in care acesta era sanatos tun si, in ultimii ani, nu a suferit de vreo boala care sa fi lasat sechele.

Acesta lucra in Politia de Frontiera din anul 2001, ca sofer pe autospeciala, si era cunoscut ca un profesionist desavarsit, care raspundea apelurilor superiorilor la orice ora din zi sau din noapte.

In data de 18 ianuarie, in jurul orei 12,30, inima politistului a incetat sa mai bata, in urma unui stop cardiorespirator. Medicii de la Spitalul Municipal din Radauti, unde politistul a fost transportat urgent cu o ambulanta, au facut eforturi deosebite pentru resuscitarea pacientului, insa toate incercarile au fost in zadar.

Paradoxal, agentul de politie si-a revenit, initial, din soc, a urcat si a coborat din ambulanta pe propriile picioare, insa a capotat in mod tragic pe patul de spital.

“Toata lumea se intreaba care a fost motivul decesului, intrucat Mity Biru, cum ii ziceam noi, nu suferea de nicio boala. In timpul liber lucra non-stop, se pricepea la toate. Chiar cu o zi inainte de momentul tragic, a taiat o vaca si un porc. Este posibil sa fi fost extenuat dupa o zi de munca intensa, dar, dupa cum spunem, era obisnuit cu munca grea, fizica. Doar sa fi avut vreo afectiune cardiaca, despre care nu stia”, ne-a dezvaluit unul dintre vecinii politistului, de pe Calea Bucovinei.

A lasat in urma o sotie, un fecior in varsta de 21 de ani, mare amator de cantat la trompeta, si o fetita in varsta de 10 ani. Inmormantarea va avea loc, marti, la cimitirul din Vicovu de Sus. Transmitem sincere condoleante familiei indolitate. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: