BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

De ce a murit agentul de politie din Vicovu de Sus, in timpul unei misiuni de patrulare la frontiera cu Ucraina? VEZI ce spun vecinii

Decesul politistul de frontiera Biru Dumitru, la doar 47 de ani, in timpul unei misiuni de patrulare pe fasia verde, la frontiera cu Ucraina, continua sa fie un subiect aprig dezbatut in comunitatea locala din orasul Vicovu de Sus.

Oamenii nu-si pot explica motivul care a provocat moartea agentului din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava, Sectorul Politiei de Frontiera Vicovu de Sus, in conditiile in care acesta era sanatos tun si, in ultimii ani, nu a suferit de vreo boala care sa fi lasat sechele.

Acesta lucra in Politia de Frontiera din anul 2001, ca sofer pe autospeciala, si era cunoscut ca un profesionist desavarsit, care raspundea apelurilor superiorilor la orice ora din zi sau din noapte.

In data de 18 ianuarie, in jurul orei 12,30, inima politistului a incetat sa mai bata, in urma unui stop cardiorespirator. Medicii de la Spitalul Municipal din Radauti, unde politistul a fost transportat urgent cu o ambulanta, au facut eforturi deosebite pentru resuscitarea pacientului, insa toate incercarile au fost in zadar.

Paradoxal, agentul de politie si-a revenit, initial, din soc, a urcat si a coborat din ambulanta pe propriile picioare, insa a capotat in mod tragic pe patul de spital.

“Toata lumea se intreaba care a fost motivul decesului, intrucat Mity Biru, cum ii ziceam noi, nu suferea de nicio boala. In timpul liber lucra non-stop, se pricepea la toate. Chiar cu o zi inainte de momentul tragic, a taiat o vaca si un porc. Este posibil sa fi fost extenuat dupa o zi de munca intensa, dar, dupa cum spunem, era obisnuit cu munca grea, fizica. Doar sa fi avut vreo afectiune cardiaca, despre care nu stia”, ne-a dezvaluit unul dintre vecinii politistului, de pe Calea Bucovinei.

A lasat in urma o sotie, un fecior in varsta de 21 de ani, mare amator de cantat la trompeta, si o fetita in varsta de 10 ani. Inmormantarea va avea loc, marti, la cimitirul din Vicovu de Sus. Transmitem sincere condoleante familiei indolitate. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: