BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

De ce a murit agentul de politie din Vicovu de Sus, in timpul unei misiuni de patrulare la frontiera cu Ucraina? VEZI ce spun vecinii

Decesul politistul de frontiera Biru Dumitru, la doar 47 de ani, in timpul unei misiuni de patrulare pe fasia verde, la frontiera cu Ucraina, continua sa fie un subiect aprig dezbatut in comunitatea locala din orasul Vicovu de Sus.

Oamenii nu-si pot explica motivul care a provocat moartea agentului din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava, Sectorul Politiei de Frontiera Vicovu de Sus, in conditiile in care acesta era sanatos tun si, in ultimii ani, nu a suferit de vreo boala care sa fi lasat sechele.

Acesta lucra in Politia de Frontiera din anul 2001, ca sofer pe autospeciala, si era cunoscut ca un profesionist desavarsit, care raspundea apelurilor superiorilor la orice ora din zi sau din noapte.

In data de 18 ianuarie, in jurul orei 12,30, inima politistului a incetat sa mai bata, in urma unui stop cardiorespirator. Medicii de la Spitalul Municipal din Radauti, unde politistul a fost transportat urgent cu o ambulanta, au facut eforturi deosebite pentru resuscitarea pacientului, insa toate incercarile au fost in zadar.

Paradoxal, agentul de politie si-a revenit, initial, din soc, a urcat si a coborat din ambulanta pe propriile picioare, insa a capotat in mod tragic pe patul de spital.

“Toata lumea se intreaba care a fost motivul decesului, intrucat Mity Biru, cum ii ziceam noi, nu suferea de nicio boala. In timpul liber lucra non-stop, se pricepea la toate. Chiar cu o zi inainte de momentul tragic, a taiat o vaca si un porc. Este posibil sa fi fost extenuat dupa o zi de munca intensa, dar, dupa cum spunem, era obisnuit cu munca grea, fizica. Doar sa fi avut vreo afectiune cardiaca, despre care nu stia”, ne-a dezvaluit unul dintre vecinii politistului, de pe Calea Bucovinei.

A lasat in urma o sotie, un fecior in varsta de 21 de ani, mare amator de cantat la trompeta, si o fetita in varsta de 10 ani. Inmormantarea va avea loc, marti, la cimitirul din Vicovu de Sus. Transmitem sincere condoleante familiei indolitate. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: