BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Societatea Timisoara, vot de blam pentru ministrul “penalilor”, Tudorel Toader! I-a acordat un premiu care aminteste de Partidul Comunist Roman

Ministrul Tudorel Toader, care a pus Justitia din Romania la picioarele politicienilor si afaceristilor cu dosare penale, a fost sanctionat extrem de dur de Societatea Timisoara.

Intr-un comunicat dat publicitatii, Consiliul de conducere al Societatii Timisoara a anuntat castigatorii premiilor traditionale decernate de aceasta organizatie civica in fiecare an, iar printre laureati se numara si ministrul Tudorel Toader.

In ciuda CV-ului sau impresionant, cu un stagiu in CCR, rectorul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi a fost nominalizat la Premiul „Secera si Ciocanul”, din cauza rolului sau in politizarea Justitiei si aservirea uneia dintre cele mai importante puteri in stat intereselor de grup ale liderilor PSD.

La polul opus se afla cel mai redutabil adversar pentru ministrul Justitiei, nimeni altul decat procurorul general Augustin Lazar, caruia i se va inmana Premiul “Speranta”.

Reamintim ca, anul trecut, acest premiu a fost adjudecat de fostul procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, care a fost mazilita din functie de teribilistul ministru al Justitiei, Tudorel Toader. Iata comunicatul semnat de presedintele Florian Mihalcea si vicepresedintele Brandusa Armanca.

“Consiliul de conducere al Societatii Timisoara a decis cine vor fi laureatii premiilor organizatiei pe 2018.

Societatea Timisoara premiaza in fiecare an proiecte civice, institutii si personalitati pentru abordarea temerara si responsabila a unor teme majore din societatea romaneasca, precum si pentru promovarea valorilor europene in arhitectura institutionala a Romaniei.

Astfel, la 29 de ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, Societatea Timisoara reafirma principiile si valorile in care a crezut si pentru care a luptat de la inceput. Premiantii care vor fi invitati in jurul datei de 11 martie, ziua Proclamatiei de la Timisoara, la ceremonia de inmanare de la Timisoara sunt:

Augustin Lazar, Procuror General-Ministerul Public, Premiul „Speranta”; Mihai Sora, filosof, Premiul „Ion Monoran”; Cristian Pantazi, jurnalist, Premiul „Oscar Berger”; Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, Premiul „Secera si Ciocanul”.

Premiile vor fi insotite de trofee, opere ale artistului Ioan Nemtoi”. (Mara Ion)

 

2 Responses to Societatea Timisoara, vot de blam pentru ministrul “penalilor”, Tudorel Toader! I-a acordat un premiu care aminteste de Partidul Comunist Roman

  1. Stelian Szana says:

    Cainii latra, caravana trece

  2. Ion din Varias says:

    Intradevar procurorul comunist Lazar este o “speranta”…speranta ca securitatea lui ceausescu n-a murit…numa’ un pic s-a hodinit…

Leave a Reply

%d bloggers like this: