BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Societatea Timisoara, vot de blam pentru ministrul “penalilor”, Tudorel Toader! I-a acordat un premiu care aminteste de Partidul Comunist Roman

Ministrul Tudorel Toader, care a pus Justitia din Romania la picioarele politicienilor si afaceristilor cu dosare penale, a fost sanctionat extrem de dur de Societatea Timisoara.

Intr-un comunicat dat publicitatii, Consiliul de conducere al Societatii Timisoara a anuntat castigatorii premiilor traditionale decernate de aceasta organizatie civica in fiecare an, iar printre laureati se numara si ministrul Tudorel Toader.

In ciuda CV-ului sau impresionant, cu un stagiu in CCR, rectorul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi a fost nominalizat la Premiul „Secera si Ciocanul”, din cauza rolului sau in politizarea Justitiei si aservirea uneia dintre cele mai importante puteri in stat intereselor de grup ale liderilor PSD.

La polul opus se afla cel mai redutabil adversar pentru ministrul Justitiei, nimeni altul decat procurorul general Augustin Lazar, caruia i se va inmana Premiul “Speranta”.

Reamintim ca, anul trecut, acest premiu a fost adjudecat de fostul procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, care a fost mazilita din functie de teribilistul ministru al Justitiei, Tudorel Toader. Iata comunicatul semnat de presedintele Florian Mihalcea si vicepresedintele Brandusa Armanca.

“Consiliul de conducere al Societatii Timisoara a decis cine vor fi laureatii premiilor organizatiei pe 2018.

Societatea Timisoara premiaza in fiecare an proiecte civice, institutii si personalitati pentru abordarea temerara si responsabila a unor teme majore din societatea romaneasca, precum si pentru promovarea valorilor europene in arhitectura institutionala a Romaniei.

Astfel, la 29 de ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, Societatea Timisoara reafirma principiile si valorile in care a crezut si pentru care a luptat de la inceput. Premiantii care vor fi invitati in jurul datei de 11 martie, ziua Proclamatiei de la Timisoara, la ceremonia de inmanare de la Timisoara sunt:

Augustin Lazar, Procuror General-Ministerul Public, Premiul „Speranta”; Mihai Sora, filosof, Premiul „Ion Monoran”; Cristian Pantazi, jurnalist, Premiul „Oscar Berger”; Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, Premiul „Secera si Ciocanul”.

Premiile vor fi insotite de trofee, opere ale artistului Ioan Nemtoi”. (Mara Ion)

 

2 Responses to Societatea Timisoara, vot de blam pentru ministrul “penalilor”, Tudorel Toader! I-a acordat un premiu care aminteste de Partidul Comunist Roman

  1. Stelian Szana says:

    Cainii latra, caravana trece

  2. Ion din Varias says:

    Intradevar procurorul comunist Lazar este o “speranta”…speranta ca securitatea lui ceausescu n-a murit…numa’ un pic s-a hodinit…

Leave a Reply

%d bloggers like this: