BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Functii scose la concurs IPJ Timis! Politistii specializati in IT, Investigatii Criminale si PR sunt asteptati la examen la sfarsitul lunii martie

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Timis a scos la concurs o serie de functii extrem de ravnite in organigrama institutiei, examenele fiind programate in perioada urmatoare, cu un varf al bataliilor pentru avansari in data de 30 martie.

Dupa sesiunea din toamna trecuta, cand cea mai disputata functie a fost cea de sef al Serviciului Criminalistic, unde examinatorii au preferat-o pe ambitioasa Dana Glisici, de aceasta data este posibil sa asistam la o avalansa de candidati pentru posturile scoase la concurs de Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara.

Este vorba despre cea de sef patrula la Biroul Siguranta Publica si Protectia Calatorilor, cu examen programat in data de 5 februarie, ora 11, si cea de sef serviciu la Serviciul Judetean de Politie Transporturi Hunedoara. Un posibil motiv de reticenta a candidatilor ar putea fi intransigenta sefei comisiei de examinare, comisarul Raiciu Andreea Gilia.

La fel de atractiva profesional este si functia de sef birou I la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis, scoasa la concurs in data de 28 ianuarie, cea de sef Sectie III Politie rurala la Politia Orasului Deta – Sectia 9 Politie Rurala Jebel, functie a carei castigator se va decide in data de 4 februarie, dar si cea de ofiter principal II la IPJ Timis, Serviciul Cabinet, care va fi disputata in data de 30 martie.

Celelalte posturi scoase la concurs sunt: cinci functii de ofiter specialist (I,II si III) la IPJ, Serviciul Criminalistic – Centrul de Examinare IT, ofiter specialist III la IPJ Timis, Poliţia Municipiului Timisoara, Sectia 2 Politie Urbana –  Biroul Ordine Publica, ofiter principal II la IPJ, Politia Municipiului Timisoara – Biroul Investigatii Criminale, toate urmand sa fie puse pe tapet pentru candidati la data de 30 martie.

De asemenea, in 29 si 30 ianuarie sunt programate examene de promovare a personalului contractual din cadrul unitatii in treapta profesionala imediat superioara a functiei detinute. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: