BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Cabinet de avocatura din Timisoara controlat de inspectorii de munca, dupa ce directorul ITM Timis a fost filmat dansand la o petrecere

Titularul unui cabinet de avocatura din Timisoara a fost convocat, pentru azi dimineata, la sediul Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, avand asupra sa mai multe documente ale firmei, in vederea efectuarii unui control tematic.

Inspectorii de munca Mioara Craciun si Catalin Dulgheru au descins, saptamana trecuta, la sediul cabinetului de avocatura si, in conditiile in care nu s-a reusit derularea unui control inopinat, proprietarul a fost instiintat ca trebuie sa vina cu actele la sediul ITM.

Printre documentele solicitate de inspectori s-au aflat dosarele de personal, contractele individuale de munca ale angajatilor, statele de plata din luna noiembrie 2018 – la zi, dovada achitarii drepturilor salariale, foile coilective de prezenta din ultimele trei luni, dar si ultimul proces-verbal de control si dovada indeplinirii masurilor dispuse.

Decizia verificarii documentelor de munca la cabinetul in discutie vine intempestiv, la doar cateva zile de la petrecerea fastuoasa organizata de Ionut Nasleu, consilierul de securitate al primarului Nicolae Robu, unde directorul ITM, Pavel Kasai, a fost filmat dansand pe muzica banateana, alaturi de sotia sa, iar filmarea respectiva a aparut pe o retea de socializare.

“Sper ca aceasta actiune de control sa nu fie o mica revansa din partea sefului ITM Timis, Pavel Kasai, care a aparut intr-o filmare festiva, pentru ca ar fi foarte grav ca micile razbunari personale sa fie rezolvate cu ajutorul functionarilor din institutie. Domnia sa bea, mananca alaturi de noi, dupa care ne trimite controale. O sa mergem cu actele, pentru ca in caz contrar amenzile pot ajunge pana la 10.000 de lei, dar nu putem sa nu remarcam faptul ca acest control vine la nici trei luni de la o alta verificare la care am fost supusi din partea ITM”, spune avocatul banuit ca a efectuat si postat pe Facebook inregistrarea in care, alaturi de zeci de petrecareti, apare si directorul Pavel Kasai.

Pe de alta parte, un consilier de resurse umane ne-a comunicat faptul ca, in aceasta perioada, inspectorii de la ITM desfasoara controale aleatorii la agentii economici din Timisoara. Deocamdata, directorul ITM nu a putut fi contactat pentru a comenta pe marginea acestui subiect. (Mara Ion)

4 Responses to Cabinet de avocatura din Timisoara controlat de inspectorii de munca, dupa ce directorul ITM Timis a fost filmat dansand la o petrecere

  1. Elf says:

    De ce nu postați numele avocatului?

  2. Adrian says:

    Ce legătură are cheful cu controlul, sau domnii avocați nu suporta controalele

Leave a Reply

%d bloggers like this: