BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Cabinet de avocatura din Timisoara controlat de inspectorii de munca, dupa ce directorul ITM Timis a fost filmat dansand la o petrecere

Titularul unui cabinet de avocatura din Timisoara a fost convocat, pentru azi dimineata, la sediul Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, avand asupra sa mai multe documente ale firmei, in vederea efectuarii unui control tematic.

Inspectorii de munca Mioara Craciun si Catalin Dulgheru au descins, saptamana trecuta, la sediul cabinetului de avocatura si, in conditiile in care nu s-a reusit derularea unui control inopinat, proprietarul a fost instiintat ca trebuie sa vina cu actele la sediul ITM.

Printre documentele solicitate de inspectori s-au aflat dosarele de personal, contractele individuale de munca ale angajatilor, statele de plata din luna noiembrie 2018 – la zi, dovada achitarii drepturilor salariale, foile coilective de prezenta din ultimele trei luni, dar si ultimul proces-verbal de control si dovada indeplinirii masurilor dispuse.

Decizia verificarii documentelor de munca la cabinetul in discutie vine intempestiv, la doar cateva zile de la petrecerea fastuoasa organizata de Ionut Nasleu, consilierul de securitate al primarului Nicolae Robu, unde directorul ITM, Pavel Kasai, a fost filmat dansand pe muzica banateana, alaturi de sotia sa, iar filmarea respectiva a aparut pe o retea de socializare.

“Sper ca aceasta actiune de control sa nu fie o mica revansa din partea sefului ITM Timis, Pavel Kasai, care a aparut intr-o filmare festiva, pentru ca ar fi foarte grav ca micile razbunari personale sa fie rezolvate cu ajutorul functionarilor din institutie. Domnia sa bea, mananca alaturi de noi, dupa care ne trimite controale. O sa mergem cu actele, pentru ca in caz contrar amenzile pot ajunge pana la 10.000 de lei, dar nu putem sa nu remarcam faptul ca acest control vine la nici trei luni de la o alta verificare la care am fost supusi din partea ITM”, spune avocatul banuit ca a efectuat si postat pe Facebook inregistrarea in care, alaturi de zeci de petrecareti, apare si directorul Pavel Kasai.

Pe de alta parte, un consilier de resurse umane ne-a comunicat faptul ca, in aceasta perioada, inspectorii de la ITM desfasoara controale aleatorii la agentii economici din Timisoara. Deocamdata, directorul ITM nu a putut fi contactat pentru a comenta pe marginea acestui subiect. (Mara Ion)

4 Responses to Cabinet de avocatura din Timisoara controlat de inspectorii de munca, dupa ce directorul ITM Timis a fost filmat dansand la o petrecere

  1. Elf says:

    De ce nu postați numele avocatului?

  2. Adrian says:

    Ce legătură are cheful cu controlul, sau domnii avocați nu suporta controalele

Leave a Reply

%d bloggers like this: