BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Doi talhari si un bataus, trimisi in judecata de procurorii Parchetului Timisoara la nici trei saptamani de la comiterea faptelor

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului major B.N., cercetat sub aspectul savarsirii infractiuni de talharie calificata, si, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului minor H.A.G., cercetat sub aspectul savarsirii infractiuni de complicitate la talharie calificata.

Prin actul de sesizare a instantei s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

“In data de 09.01.2019, pe timp de noapte, in jurul orei 03,30, in zona Complexului Studentesc din Timisoara, inculpatul major B.N., beneficiind de ajutorul inculpatului minor H.A.G., a sustras prin violenta persoanei vatamate F.M. o poseta in care avea mai multe bunuri, printre care un telefon mobil Samsung Galaxy A5 2017, suma de 430 euro, un lantisor din argint cu pandantiv, un portofel cu suma de aproximativ 1.000 de dinari si acte personale”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al unitatii de parchet.

Tot procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului S.D.R., recidivist, aflat in termenul de incercare al suspendarii sub supraveghere pentru o condamnare anterioara la pedeapsa inchisorii, sub acuzatia savarsirii infractiuni de  lovire sau alte violente. Prin actul de sesizare a instantei s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

In data de 08.01.2019, in jurul orei 19,40, inculpatul S.D.R. a agresat-o fizic, lovind-o cu o sticla in cap, cu pumnii si picioarele la nivelul capului si a corpului, pe persoana vatamata C.L.I., in timp ce aceasta se afla in incinta magazinului apartinand S.C. Creativity Emma S.R.L., de pe str. 16 Decembrie 1989, nr. 5, din Timisoara, cauzandu-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 21 zile de ingrijiri medicale. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: