BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Doi talhari si un bataus, trimisi in judecata de procurorii Parchetului Timisoara la nici trei saptamani de la comiterea faptelor

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului major B.N., cercetat sub aspectul savarsirii infractiuni de talharie calificata, si, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului minor H.A.G., cercetat sub aspectul savarsirii infractiuni de complicitate la talharie calificata.

Prin actul de sesizare a instantei s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

“In data de 09.01.2019, pe timp de noapte, in jurul orei 03,30, in zona Complexului Studentesc din Timisoara, inculpatul major B.N., beneficiind de ajutorul inculpatului minor H.A.G., a sustras prin violenta persoanei vatamate F.M. o poseta in care avea mai multe bunuri, printre care un telefon mobil Samsung Galaxy A5 2017, suma de 430 euro, un lantisor din argint cu pandantiv, un portofel cu suma de aproximativ 1.000 de dinari si acte personale”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al unitatii de parchet.

Tot procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului S.D.R., recidivist, aflat in termenul de incercare al suspendarii sub supraveghere pentru o condamnare anterioara la pedeapsa inchisorii, sub acuzatia savarsirii infractiuni de  lovire sau alte violente. Prin actul de sesizare a instantei s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

In data de 08.01.2019, in jurul orei 19,40, inculpatul S.D.R. a agresat-o fizic, lovind-o cu o sticla in cap, cu pumnii si picioarele la nivelul capului si a corpului, pe persoana vatamata C.L.I., in timp ce aceasta se afla in incinta magazinului apartinand S.C. Creativity Emma S.R.L., de pe str. 16 Decembrie 1989, nr. 5, din Timisoara, cauzandu-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 21 zile de ingrijiri medicale. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: