BREAKING NEWS! Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european, obtinand 17 voturi din cele 22 exprimate     Procurorii DIICOT Timisoara au anuntat ca ancheta in dosarul Motorina CFR continua, desi au trecut trei ani si jumatate de la descinderile in Depoul CFR Timisoara, din cauza complexitatii cauzei     Parcul Botanic din Timisoara a devenit locul preferat de tinerii care consuma substante etnobotanice, anunta Politia Locala    Romania a votat impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, astazi, la Consiliul UE     Calin Dobra a anuntat ca PSD Timis a reusit sa stranga 30.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale    Deputatul Marian Cucsa avertizeaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului, pentru ca nu mai face parte din familia europeana ALDE

Doi talhari si un bataus, trimisi in judecata de procurorii Parchetului Timisoara la nici trei saptamani de la comiterea faptelor

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului major B.N., cercetat sub aspectul savarsirii infractiuni de talharie calificata, si, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului minor H.A.G., cercetat sub aspectul savarsirii infractiuni de complicitate la talharie calificata.

Prin actul de sesizare a instantei s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

“In data de 09.01.2019, pe timp de noapte, in jurul orei 03,30, in zona Complexului Studentesc din Timisoara, inculpatul major B.N., beneficiind de ajutorul inculpatului minor H.A.G., a sustras prin violenta persoanei vatamate F.M. o poseta in care avea mai multe bunuri, printre care un telefon mobil Samsung Galaxy A5 2017, suma de 430 euro, un lantisor din argint cu pandantiv, un portofel cu suma de aproximativ 1.000 de dinari si acte personale”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al unitatii de parchet.

Tot procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului S.D.R., recidivist, aflat in termenul de incercare al suspendarii sub supraveghere pentru o condamnare anterioara la pedeapsa inchisorii, sub acuzatia savarsirii infractiuni de  lovire sau alte violente. Prin actul de sesizare a instantei s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

In data de 08.01.2019, in jurul orei 19,40, inculpatul S.D.R. a agresat-o fizic, lovind-o cu o sticla in cap, cu pumnii si picioarele la nivelul capului si a corpului, pe persoana vatamata C.L.I., in timp ce aceasta se afla in incinta magazinului apartinand S.C. Creativity Emma S.R.L., de pe str. 16 Decembrie 1989, nr. 5, din Timisoara, cauzandu-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 21 zile de ingrijiri medicale. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: