Echipaje mixte formate din jandarmi si vamesi, actiuni de combatere a contrabandei prin pietele din Timisoara, Arad, Resita si Bocsa

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat, in acest sfarsit de saptamana, o actiune in cooperare pentru prevenirea si combaterea comertului cu produse de contrabanda.


Pe timpul actiunii ce a avut loc in piete din Resita si Bocsa, judetul Caras- Severin, au fost depistate patru persoane care comercializau pachete cu tigari de diferite marci, despre care exista suspiciunea ca provin din activitati de contrabanda.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate si au ridicat, in vederea confiscarii, 444 pachete cu tigari, netimbrate sau timbrate necorespunzator, gasite asupra acestora.

“Produsele oferite spre comercializare ilicita au fost predate Directiei Regionale Vamale Timisoara in vederea luarii masurilor ce se impun”, ne-a comunicat Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara. Reamintim ca, nu cu mult timp in urma, o astfel de actiune de control a fost organizata si prin pietele din municipiul Arad”. (I.P.)

 

Leave a Reply