BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

SOCANT! Masina unui procuror din Timisoara, incendiata intentionat de persoane necunoscute. Autoturismul era parcat intr-o zona ultracentrala a orasului

Masina procurorului Dragos Olteanu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, a fost distrusa de un incendiu, in noaptea de luni spre marti.

Este vorba despre un autoturism Hyundai, care era parcat in zona ultracentrala a Timisoarei, pe strada Colonel Enescu.

Pompierii au intervenit de urgenta si au reusit sa limiteze propagarea incendiului, insa autovehicolul a fost distrus aproape in totalitate.

Politistii s-au deplasat la fata locului si fac cercetari pentru a stabili cauza exacta a incendiului. Nu este exclusă nici o ipoteză, dar avand in vedere faptul ca focul a izbucnit si s-a propagat, din cate se pare, in partea din spate, lateral-dreapta, cel mai probabil, incendiul a fost provocat intentionat.

Printre dosarele instrumentate de tanarul procuror in ultima perioada apar si cateva cauze in care au fost cercetati hotii de buzunare care actioneaza in zona centrala a orasului. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: