BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

VIDEO! Mansarda unui bloc din Timisoara arde ca o torta. Peste 50 de persoane s-au evacuat la timp, fara a necesita ingrijiri medicale. UPDATE! Flacarile au mistuit acoperisul si 4 apartamente de la mansarda, care au fost construite fara aviz de se securitate la incendiu

Locatarii unui bloc din Calea Girocului, din Timisoara, s-au autoevacuat,  marti seara, panicati, dupa ce s-a dat o alarma de incendiu.

Aproape 50 de persoane au iesit in curtea imobilului si, pana la sosirea pompierilor de la ISU Banat, au privit neputincioase la flacarile care, treptat, cuprindeau cei aproape 450 de metri patrati ai mansardei.

La fata locului au fost trimise, rapid, sapte autospeciale de stingere cu apa si spuma, doua scari mecanice de interventie la inaltime, ambulante si doua echipaj de prim-ajutor, 40 de pompieri si echipaje de politie si jandarmi.

In conditiile in care calea de acces catre parterul blocului era blocata de autoturisme parcate, acestea au fost ridicate si mutate de catre locatari, pentru degajarea urgenta a traseului.

”Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la un bloc cu cinci etaje. In acest moment incendiul este localizat si se lucreaza pentru lichidarea acestuia. S-au evacuat aproximativ 50 de persoane si nimeni nu a necesitat ingrijiri medicale”, a comunicat Elena Megherea, purtator de cuvant al ISU Banat. Deocamdata, nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, dar pompierii si politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. (V.E.)

UPDATE! “In urma incendiului a ars acoperisul si cele patru apartamente de la mansarda blocului. 47 de persoane au fost evacuate. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. Din evidentele noastre, nu a fost emis vreun aviz pentru acest obiectiv. Insa, in anul in care a fost construita mansarda, anul 2012, nu era necesar sa se solicite aviz de securitate la incendiu. Cauza probabila a incendiului va fi stabilita, maine, de o echipa formata din specialisti din cadrul ISU Timis si Politie”, a mai transmis Elena Megherea.

Leave a Reply

%d bloggers like this: