BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

VIDEO! Mansarda unui bloc din Timisoara arde ca o torta. Peste 50 de persoane s-au evacuat la timp, fara a necesita ingrijiri medicale. UPDATE! Flacarile au mistuit acoperisul si 4 apartamente de la mansarda, care au fost construite fara aviz de se securitate la incendiu

Locatarii unui bloc din Calea Girocului, din Timisoara, s-au autoevacuat,  marti seara, panicati, dupa ce s-a dat o alarma de incendiu.

Aproape 50 de persoane au iesit in curtea imobilului si, pana la sosirea pompierilor de la ISU Banat, au privit neputincioase la flacarile care, treptat, cuprindeau cei aproape 450 de metri patrati ai mansardei.

La fata locului au fost trimise, rapid, sapte autospeciale de stingere cu apa si spuma, doua scari mecanice de interventie la inaltime, ambulante si doua echipaj de prim-ajutor, 40 de pompieri si echipaje de politie si jandarmi.

In conditiile in care calea de acces catre parterul blocului era blocata de autoturisme parcate, acestea au fost ridicate si mutate de catre locatari, pentru degajarea urgenta a traseului.

”Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la un bloc cu cinci etaje. In acest moment incendiul este localizat si se lucreaza pentru lichidarea acestuia. S-au evacuat aproximativ 50 de persoane si nimeni nu a necesitat ingrijiri medicale”, a comunicat Elena Megherea, purtator de cuvant al ISU Banat. Deocamdata, nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, dar pompierii si politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. (V.E.)

UPDATE! “In urma incendiului a ars acoperisul si cele patru apartamente de la mansarda blocului. 47 de persoane au fost evacuate. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. Din evidentele noastre, nu a fost emis vreun aviz pentru acest obiectiv. Insa, in anul in care a fost construita mansarda, anul 2012, nu era necesar sa se solicite aviz de securitate la incendiu. Cauza probabila a incendiului va fi stabilita, maine, de o echipa formata din specialisti din cadrul ISU Timis si Politie”, a mai transmis Elena Megherea.

Leave a Reply

%d bloggers like this: