BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

ANIVERSARE! Partidul Miscarea Populara, 5 ani de existenta pe dreapta esicherului politic romanesc. “PMP este ca un mar de 5 ani, care se pregateste sa intre pe rod”, spune liderul Eugen Tomac

Partidul Miscarea Populara a aniversat, astazi, 5 ani de existenta pe esicherul politic romanesc. Eugen Tomac, discipolul presedintelui Traian Basescu la conducerea formatiunii politice care se pregateste sa intre in Parlamentul European, si-a amintit cu emotie ziua inregistrarii PMP in Registrul partidelor politice, de 29 ianuarie 2014, si s-a obligat sa duca mai departe proiectele politice incepute de Traian Basescu.

Tot la ceas aniversar, liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, a facut un apel la reprezentatii Guvernului si la premierul Viorica Dancila de a accepta solicitarea Asociatiei Muncipiilor din Romania de a avea intalniri si discutii politice, inaintea prezentarii bugetului national.

“N-ar fi altceva decat un gest de normalitate si de consolidare a democratiei din viata publica si politica din Romania. In orice democratie reala, transparenta si consultarea politica sunt semne de consolidare a acelei democratii, de normalitate in viata politica si publica a societatii”, a atras atentia Cornel Samartinean.

Revenind la Eugen Tomac si aniversarea PMP, prezentam mesajul presedintelui PMP catre colegii de partid si catre electoratul de dreapta, romanii care sunt asteptati la vot la tot mai apropiatele batalii electorale.

Nicicand nu am fost mai increzator in succesul Partidul Miscarea Populara decat astazi, cand PMP implineste 5 ani de existenta. Din multe perspective, evolutia unui partid seamana cu cea a unui pom fructifer. PMP este astazi ca un mar de 5 ani, care se pregateste sa intre pe rod.

Imi amintesc cu emotie ziua inregistrarii PMP in Registrul partidelor politice, ca si cum ar fi fost ieri. Am participat la fiecare moment important din viata partidului si am incercat sa am grija de el, la fel cum am grija de propriii mei copii.

Inca de la bun inceput, PMP a avut o directie, o misiune care, in egala masura, ne onoreaza si ne obliga: aceea de a duce mai departe proiectele de modernizare a Romaniei incepute de domnul Presedinte Traian Basescu. Nu ne-am pierdut niciodata fiindca mereu am avut un far calauzitor.

Pe parcursul celor 5 ani de activitate, in PMP am trait tot felul de experiente, puternice si memorabile, care m-au facut sa devin mai intelept si m-au pregatit pentru mari provocari. Nu regret nimic si oricand as lua-o de la inceput pe acelasi drum.

Pentru mine, povestea PMP este povestea unui vis devenit realitate. Mi-am dorit mereu sa fiu parte a unei echipe care face lucruri importante si relevante pentru oameni si pentru tara. E ca si cum am vorbi de un mar sanatos si gustos intr-un pom cu crengile impovarate de rod.

In acest moment aniversar, vreau sa le multumesc pentru ceea ce suntem colegilor din PMP si cetatenilor care ne-au investit cu sperante.
La multi ani, dragi romani! La multi ani, PMP!“. (E.T.)

2 Responses to ANIVERSARE! Partidul Miscarea Populara, 5 ani de existenta pe dreapta esicherului politic romanesc. “PMP este ca un mar de 5 ani, care se pregateste sa intre pe rod”, spune liderul Eugen Tomac

  1. Madalin says:

    Doamne Ajuta ???La Multi ani????Doamne Ajuta Tuturor Romanilor de Pretutindeni??Forta PMP Romania si Diaspora????

    • Niculae din Dorohoi says:

      Doar astia cu emoticoni in cap ce mai gandesc asa…. probabil ca stai prin Costa Rica si esti strain de realitatile de pe aici…. De ce nu-l luati la voi ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: