CRIMA terifianta in Timis! Un barbat in varsta de 44 de ani a fost decapitat cu o drujba, dupa ce criminalul a decupat usa ca sa intre in casa

Scene desprinse, parca, dintr-un film horror s-au petrecut, azi-noapte, intr-o localitate de la periferia Timisoarei. Un individ in varsta de 32 de ani, inarmat cu o drujba, a dat buzna intr-o casa din localitatea Sanandrei, dupa ce a decupat usa de la intrare, si l-a atacat pe proprietar chiar in timp ce dormea.


Acesta a resusit sa fuga, insa a fost haituit si ajuns in gradina casei unde, pur si simplu, a fost decapitat de agresor. Dupa ranile avute pe brate si pe corp, acesta se pare ca ar fi incercat sa se apere, dar fara succes. Fiii sai de 14 si 18 ani, aflati in casa in momentul atacului, au fugit din calea barbatului cu drujba.

Dupa comiterea ingrozitoarei crime, dementul a iesit plin de sange pe strada, cu drujba in mana, unde a si fost gasit si retinut de politisti. Nu a opus rezistenta, iar din spusele sale, se pare ca este verisor cu barbatul macelarit cu drujba.

Politistii deplasati la fata locului au imprejmuit locul crimei, pentru a tine departe curiosii de imaginile terifiante. Deocamdata nu se cunosc motivele crimei.

Criminalul a fost dus la audieri si urmeaza sa fie prezentat instantein de judecata cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

UPDATE! Motivul crimei horror de la Sanandrei: neintelegeri banesti plecate de la vanzarea unei masini.

Leave a Reply