BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

CRIMA terifianta in Timis! Un barbat in varsta de 44 de ani a fost decapitat cu o drujba, dupa ce criminalul a decupat usa ca sa intre in casa

Scene desprinse, parca, dintr-un film horror s-au petrecut, azi-noapte, intr-o localitate de la periferia Timisoarei. Un individ in varsta de 32 de ani, inarmat cu o drujba, a dat buzna intr-o casa din localitatea Sanandrei, dupa ce a decupat usa de la intrare, si l-a atacat pe proprietar chiar in timp ce dormea.

Acesta a resusit sa fuga, insa a fost haituit si ajuns in gradina casei unde, pur si simplu, a fost decapitat de agresor. Dupa ranile avute pe brate si pe corp, acesta se pare ca ar fi incercat sa se apere, dar fara succes. Fiii sai de 14 si 18 ani, aflati in casa in momentul atacului, au fugit din calea barbatului cu drujba.

Dupa comiterea ingrozitoarei crime, dementul a iesit plin de sange pe strada, cu drujba in mana, unde a si fost gasit si retinut de politisti. Nu a opus rezistenta, iar din spusele sale, se pare ca este verisor cu barbatul macelarit cu drujba.

Politistii deplasati la fata locului au imprejmuit locul crimei, pentru a tine departe curiosii de imaginile terifiante. Deocamdata nu se cunosc motivele crimei.

Criminalul a fost dus la audieri si urmeaza sa fie prezentat instantein de judecata cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

UPDATE! Motivul crimei horror de la Sanandrei: neintelegeri banesti plecate de la vanzarea unei masini.

Leave a Reply

%d bloggers like this: