BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

APEL catre lichele! Judecatoarea Adriana Stoicescu, avertisment necrutator pentru mercenarii justitiei care au incercat sa o vaneze! “M-ati hartuit si ati pus un pret pe capul meu. Toti veti plati!”

Presedinta Tribunalului Timis isi aniverseaza, astazi, ziua de nastere, intocmind un bilant al raului suferit, in ultimii ani, din partea “oamenilor mizerabili” din viata sa. Hartuita, umilita, amenintata, improscata cu noroi, Adriana Stoicescu spune ca toate acestea au facut-o mai puternica si au invatat-o sa se roage cu adevarat la Dumnezeu.

“Dreptatea Divina are ultimul cuvant”, atrage atentia magistratul, avertizand ca o sa vina o zi a Judecatii, cand toti vor plati pentru raul facut. Reproducem mesajul publicat de Adriana Stoicescu pe contul sau de Facebook, text de o duritate fara precedent in comunicarea sa cu fanii si justitiabilii din spatiul virtual.

“Orice cetatean responsabil al planetei isi serbeaza ziua de nastere alaturi de prieteni si oameni dragi. Varsatorul, excentricul prin excelenta al Universului, va alege intotdeauna altceva. Azi, eu aleg sa imi „petrec” cateva clipe cu oamenii mizerabili din viata mea.

Cu viperele care s-au tarat in jurul meu, incercand sa ma otraveasca. Cu hienele care, purtand masca prieteniei, adulmecau, plini de speranta, mirosul de sange proaspat. Cu viermii care mi-au invadat viata privata.

M-ati vanat, stiind ca sunt nevinovata. M-ati hartuit si ati pus un pret pe capul meu. M-ati jignit si m-ati umilit; ati rostit nenumarate, incredibile minciuni despre mine. M-ati improscat cu noroi. Am fost, pe rand, infractoare si prostituata si corupta si proasta. Si din nou corupta… M-ati amenintat, direct sau prin binevoitori, simple lichele care azi se leapada de voi. Pentru ca asa ati vrut voi! Pentru ca puteati!

Azi, insa, eu aleg sa va multumesc. Datorita voua sunt un om puternic.
Datorita voua, sunt un om mai bun si, sper, mai smerit. Datorita voua, oameni fara Dumnezeu, am invatat sa ma rog cu adevarat. Datorita voua am inteles importanta Cuvantului si puterea cuvintelor. Am inteles ca Adevarul iese intotdeauna la iveala si ca Dreptatea Divina are ultimul cuvant.

Toti vom plati. Toti veti plati. Pentru raul facut, pentru minciunile spuse, pentru destinele frante. Pentru vietile distruse intru slava voastra desarta, mici figurine de lut care v-ati crezut de neatins si de neoprit.

Priviti-va in oglinda si veti vedea ce mici sunteti, dragii mei „prieteni”. Priviti-va. Si poate asa veti intelege finalul neasteptat al povestii pe care voi ati creat-o… Datorita voua am devenit ceea ce urati voi cel mai tare… Un om curajos”.

La finalul acestui text vituperant, incredibil de dur, nu trebuie sa uitam sa-i spunem “La multi ani!” unuia dintre cei mai exponentiali magistrati din Romania… (G.I.)

4 Responses to APEL catre lichele! Judecatoarea Adriana Stoicescu, avertisment necrutator pentru mercenarii justitiei care au incercat sa o vaneze! “M-ati hartuit si ati pus un pret pe capul meu. Toti veti plati!”

 1. Elf says:

  Un asemenea specimen judeca destinele unor oameni? Nu i în stare sa și controleze frustrările și mizeria din viata ei dar se crede mare judecător. MWI3 PSD care ați ridicat la vârf toate scursurile societatii

  • catani@yahoo.com says:

   Da , din pacate. Eu am observat de mult acest fapt dar acum m-am convins. Nu este ridicata de PSD ci de Traian Basescu(PDL). Vai de noi ! Salariul imens vine lunar iar dansa emana ineptii si aresteaza oamenii fara probe si fara o analiza mintala corecta , asa cum trebuie sa procedeze un adevarat judecator. Dansa este presedinta Tribunalului Timis ???????

 2. popescu says:

  O PREFACUTA SI O MINCINOASA fata de ceea ce posteaza si ceea ce face in sedintele de judecata, NU O CREDETI!

 3. Popescu Grek says:

  Responses to APEL catre lichele si pentru ea! Judecatoarea Adriana Stoicescu, avertisment necrutator pentru mercenarii justitiei care au incercat sa o vaneze! “M-ati hartuit si ati pus un pret pe capul meu. Toti veti plati!”, INCLUSIV judecatoarea Adriana Stoicescu fata de modul de comportament si dispret total fata de lege, interesele acesteia fiind mai presus de lege.

Leave a Reply

%d bloggers like this: