Alcool, viteza si focuri de ARMA! Politist de frontiera de la Aeroportul Timisoara, prins beat la volan! Agentul a incercat sa fuga, dar a tras rapid pe dreapta dupa ce colegii sai au folosit pistolul

Un politist de frontiera de la Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara s-a ales cu dosar penal si permisul anulat, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost prins conducand un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.


Colegii sai din mediul rural, aflati in filtru pe DJ 591, la intrarea in localitatea Utvin, au incercat sa-l opreasca pentru controlul de rutina, insa politistul a ignorat semnalele acestora si a accelerat in tromba.

In aceasta situatie, oamenii legii au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, tragand trei focuri, doua in plan vertical si unul asupra anvelopelor. Pentru a nu-si pune viata in primejdie, conducatorul auto a tras pe dreapta, iar pentru echipajul de pe sosea surpriza a fost maxima in momentul in care soferul rebel a fost legitimat.

Astfel, au constatat ca este vorba despre un coleg de breasla, agentul Raduta-Stoianov Lisian, politist de frontiera in cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, Sectorul Politiei de Frontiera Aeroport Timisoara. Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/litru alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

I s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, riscand pana la 5 ani de inchisoare si anularea permisului auto.

“Imi pare tare rau pentru el, nu stiu ce a avut in minte cand n-a oprit la semnalul politistilor! Probabil s-a speriat. Dar, degeaba, orice explicatie este tardiva. Dupa terminarea cercetarilor, in cazul in care v-a fi condamnat, o sa-l dea afara”, si-a exprimat regretul pentru cele intamplate un alt politist.

Conform declaratiei de avere, Raduta Lisian detine impreuna cu sotia sa, consilier la Directia Fiscala a Primariei Timisoara, o casa, doua apartamente, doua masini, dar si datorii in valoare de 75.000 de euro la doua banci. (V.E.)

2 thoughts on “Alcool, viteza si focuri de ARMA! Politist de frontiera de la Aeroportul Timisoara, prins beat la volan! Agentul a incercat sa fuga, dar a tras rapid pe dreapta dupa ce colegii sai au folosit pistolul

  1. Păi de asta stai după o impunere la Serviciul Fiscal al lui Bodo, că sunt angajate tot felul de fufe, una mai puturoasa ca alta, iar peste toate Bodo șade ca un vătaf!
    Unde ai mai intalnit ca in anul 2019 să aștepți pentru o impunere/scoatere si 2luni de zile?!?!
    Suntem unici in țară, nu mai exista sisteme informatizate sau sunt milioane de cereri pe zi?!
    Nimic nu poate justifica golănia din Primăria lui Robu (care săracul nu are nici o vină, pt că atât poate)!

Leave a Reply