BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Victime colaterale ale razboiului din interiorul Politiei Rutiere Timisoara! Fiul unuia dintre agentii influenti, prins beat la volan si condamnat

Lupta dintre taberele care si-au facut aparitia, in ultimii ani, la Politia Rutiera Timisoara, de cand procurorii DNA au facut ravagii la varful inspectoratului, a inceput sa provoace victime colaterale in randul persoanelor dragi agentilor aflati in dispute personale.

Iar cand lipsa de solidaritate merge atat de departe incat nu se mai ofera protectie nici macar membrilor de familie, lucru de neconceput in alte vremuri, atunci se poate vorbi despre dezbinare si jihad in toata regula.

Astfel, una dintre aceste victime colaterale este chiar fiul unui agent extrem de influent de la Politia Rutiera Timisoara, care a fost prins beat la volan, iar tatal sau nu a putut face nimic pentru a-l salva de la dezastru.

Loredan Caramaliu, 25 de ani, fiul agentului de politie Laurentiu Caramaliu, va fi nevoit sa fie baiat cuminte nu mai putin de doi ani, pentru a nu fi trimis la inchisoare, gratie unei sentinte pronuntate, astazi, de Judecatoria Timisoara.

“Stabileste pedeapsa de 1 an in sarcina inculpatului Caramaliu Loredan, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere, de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange. Amana aplicarea pedepsei de 1 an inchisoare, pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari”, se mentioneaza in Hotararea  387/05.02.2019.

Totodata, instanta a impus inculpatului sa execute obligatia de a presta munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 50 zile la Horticultura SA sau Piete SA Timisoara. Loredan Caramaliu, absolvent al Facultatii de drept, stie ca poate face apel in 10 zile de la comunicare si nu de la pronuntare.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, vicepresedintele Sindicatului Pro Lex Timisoara, agentul principal de politie Ilie Spataru, a informat conducerea IPJ Timis si a Ministerului de Interne asupra mai multor nereguli din “curtea” inspectoratului, printre cei vizati fiind si agentii Adrian Dinca si Laurentiu Caramaliu, care au fost acuzati ca sunt repartizati preferential in detrimentul altor lucratori. (Vlad Enciu)

One Response to Victime colaterale ale razboiului din interiorul Politiei Rutiere Timisoara! Fiul unuia dintre agentii influenti, prins beat la volan si condamnat

  1. Caraiman says:

    Politia rutiera merita sincere felicitări fiindcă își face exemplar treaba

Leave a Reply

%d bloggers like this: