BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Victime colaterale ale razboiului din interiorul Politiei Rutiere Timisoara! Fiul unuia dintre agentii influenti, prins beat la volan si condamnat

Lupta dintre taberele care si-au facut aparitia, in ultimii ani, la Politia Rutiera Timisoara, de cand procurorii DNA au facut ravagii la varful inspectoratului, a inceput sa provoace victime colaterale in randul persoanelor dragi agentilor aflati in dispute personale.

Iar cand lipsa de solidaritate merge atat de departe incat nu se mai ofera protectie nici macar membrilor de familie, lucru de neconceput in alte vremuri, atunci se poate vorbi despre dezbinare si jihad in toata regula.

Astfel, una dintre aceste victime colaterale este chiar fiul unui agent extrem de influent de la Politia Rutiera Timisoara, care a fost prins beat la volan, iar tatal sau nu a putut face nimic pentru a-l salva de la dezastru.

Loredan Caramaliu, 25 de ani, fiul agentului de politie Laurentiu Caramaliu, va fi nevoit sa fie baiat cuminte nu mai putin de doi ani, pentru a nu fi trimis la inchisoare, gratie unei sentinte pronuntate, astazi, de Judecatoria Timisoara.

“Stabileste pedeapsa de 1 an in sarcina inculpatului Caramaliu Loredan, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere, de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange. Amana aplicarea pedepsei de 1 an inchisoare, pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari”, se mentioneaza in Hotararea  387/05.02.2019.

Totodata, instanta a impus inculpatului sa execute obligatia de a presta munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 50 zile la Horticultura SA sau Piete SA Timisoara. Loredan Caramaliu, absolvent al Facultatii de drept, stie ca poate face apel in 10 zile de la comunicare si nu de la pronuntare.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, vicepresedintele Sindicatului Pro Lex Timisoara, agentul principal de politie Ilie Spataru, a informat conducerea IPJ Timis si a Ministerului de Interne asupra mai multor nereguli din “curtea” inspectoratului, printre cei vizati fiind si agentii Adrian Dinca si Laurentiu Caramaliu, care au fost acuzati ca sunt repartizati preferential in detrimentul altor lucratori. (Vlad Enciu)

One Response to Victime colaterale ale razboiului din interiorul Politiei Rutiere Timisoara! Fiul unuia dintre agentii influenti, prins beat la volan si condamnat

  1. Caraiman says:

    Politia rutiera merita sincere felicitări fiindcă își face exemplar treaba

Leave a Reply

%d bloggers like this: