Accident rutier provocat de un politist, in timp ce incerca sa intre cu autospeciala in curtea inspectoratului! Se va alege cu amenda si cu permisul suspendat?

Un accident de circulatie mai putin obisnuit, in care a fost implicata o autospeciala de Politie, s-a produs in aceasta dupa-amiaza, iar vina apartine in exclusivitate agentului de politie care se afla la volan.


Evenimentul rutier s-a petrecut, paradoxal, chiar in fata sediului unui inspectorat de Politie din tara, unde atentia conducatorilor auto ar trebui sa fie maxima.

Agentul de politie in culpa, in varsta de 35 de ani, din localitatea Galanesti, circula cu masina pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, a virat in intersectia semaforizata pentru a intra in curtea IPJ Suceava, insa nu s-a asigurat si, in consecinta, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe sensul opus de mers, venind dinspre Spitalul Vechi, cu care a intrat in coliziune laterala.

In urma impactului, ambele vehicule au fost avariate usor, insa nimeni nu a fost ranit. Soferii au fost verificati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cazul in care se va aplica legea, este posibil ca agentul de politie sa fie amendat si sa ramana fara permis, dar sa suporte si contravaloarea pagubelor provocate celor doua masini. (Vlad Enciu)

Leave a Reply