BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Accident rutier provocat de un politist, in timp ce incerca sa intre cu autospeciala in curtea inspectoratului! Se va alege cu amenda si cu permisul suspendat?

Un accident de circulatie mai putin obisnuit, in care a fost implicata o autospeciala de Politie, s-a produs in aceasta dupa-amiaza, iar vina apartine in exclusivitate agentului de politie care se afla la volan.

Evenimentul rutier s-a petrecut, paradoxal, chiar in fata sediului unui inspectorat de Politie din tara, unde atentia conducatorilor auto ar trebui sa fie maxima.

Agentul de politie in culpa, in varsta de 35 de ani, din localitatea Galanesti, circula cu masina pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, a virat in intersectia semaforizata pentru a intra in curtea IPJ Suceava, insa nu s-a asigurat si, in consecinta, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe sensul opus de mers, venind dinspre Spitalul Vechi, cu care a intrat in coliziune laterala.

In urma impactului, ambele vehicule au fost avariate usor, insa nimeni nu a fost ranit. Soferii au fost verificati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cazul in care se va aplica legea, este posibil ca agentul de politie sa fie amendat si sa ramana fara permis, dar sa suporte si contravaloarea pagubelor provocate celor doua masini. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: