BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Liderul Pro Romania din Timis lanseaza un avertisment dur pentru toti adversarii politici! Negocierile din 20-20 le va permite sa castige atat Primaria Timisoara, cat si Consiliul Judetean Timis

Abia alaturat proiectului Pro Romania Timis, dupa ce a demisionat din PSD, deputatul Radu-Adrian Pau a si convocat o conferinta de presa, pentru a lansa un vertisment cat se poate de clar pentru toti adversarii sai din politica locala.

“Am convingerea vom castiga Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis, in urma negocierilor din 2020”.

Asadar, ne aflam in fata unei premiere doctrinare absolute: un proaspat lider de partid recunoaste, indirect, ca nu va conta prea mult rezultatul de la urne, la alegerile locale din 2020, ci are convingerea ca va castiga sefia celor doua palate de putere administrativa prin negocieri dure si directe cu celelalte partide. Nu vorbeste despre vreo alianta…

Ar fi pentru prima oara cand vointa electoratului ar fi deturnata de catre negociatorii si mediatorii politicii locale, care, in lipsa unor proiecte cu trecere la cetateni, inca nu se stie ce ar putea pune la bataie.

„Ma gandesc sa candidez la consiliul judetean, cu certitudine. Mi-ar surade o astfel de varianta, nu stiu daca voi avea o astfel de convingere si peste doi ani”, a mai anuntat, mesianic, Radu-Adrian Pau, totodata dezvaluind ca partidul sau ar putea lua in calcul sustinerea unui candidat independent la Primaria Timisoara.

O solutie ar putea fi Sorin Grindeanu, dar nu este singura, in conditiile in care fostul premier nu face parte din Pro Romania. „Toata lumea ma intreaba de Sorin Grindeanu, dar Grindeanu nu este singura solutie. Calin Dobra s-a lepadat de Sorin Grindeanu si PSD merge bine”, a subliniat vorbitorul.

Ciudat mod de a trata acest subiect, mai cu seama ca Adrian Pau, simplu demisionar din PSD, si Lucian Ursuletu, dublu demisionar din PSD, si-au tot promovat pe retelele de socializare apartenenta la #team Grindeanu.

Fara sa dea vreun nume, Radu-Adrian Pau a recunoscut ca, in acest moment, Pro Romania discuta cu mai multi primari din Timis care ar dori sa se alature noului proiect girat de fostul premier, Victor Ponta.

Aceasta intentie ar fi luata in calcul, procentual, de 15% dintre primarii PSD si 10 % din randul celorlalti primari. Mai exact, in perioada urmatoare, la trustul politic Pro Romania ar putea sa adere un numar de 7,8 primari social-democrati si 4,6 primari de alte partide, rezultand un numar total de aproape 12 primari si jumatate… (Eva Theodorescu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: