BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Liderul Pro Romania din Timis lanseaza un avertisment dur pentru toti adversarii politici! Negocierile din 20-20 le va permite sa castige atat Primaria Timisoara, cat si Consiliul Judetean Timis

Abia alaturat proiectului Pro Romania Timis, dupa ce a demisionat din PSD, deputatul Radu-Adrian Pau a si convocat o conferinta de presa, pentru a lansa un vertisment cat se poate de clar pentru toti adversarii sai din politica locala.

“Am convingerea vom castiga Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis, in urma negocierilor din 2020”.

Asadar, ne aflam in fata unei premiere doctrinare absolute: un proaspat lider de partid recunoaste, indirect, ca nu va conta prea mult rezultatul de la urne, la alegerile locale din 2020, ci are convingerea ca va castiga sefia celor doua palate de putere administrativa prin negocieri dure si directe cu celelalte partide. Nu vorbeste despre vreo alianta…

Ar fi pentru prima oara cand vointa electoratului ar fi deturnata de catre negociatorii si mediatorii politicii locale, care, in lipsa unor proiecte cu trecere la cetateni, inca nu se stie ce ar putea pune la bataie.

„Ma gandesc sa candidez la consiliul judetean, cu certitudine. Mi-ar surade o astfel de varianta, nu stiu daca voi avea o astfel de convingere si peste doi ani”, a mai anuntat, mesianic, Radu-Adrian Pau, totodata dezvaluind ca partidul sau ar putea lua in calcul sustinerea unui candidat independent la Primaria Timisoara.

O solutie ar putea fi Sorin Grindeanu, dar nu este singura, in conditiile in care fostul premier nu face parte din Pro Romania. „Toata lumea ma intreaba de Sorin Grindeanu, dar Grindeanu nu este singura solutie. Calin Dobra s-a lepadat de Sorin Grindeanu si PSD merge bine”, a subliniat vorbitorul.

Ciudat mod de a trata acest subiect, mai cu seama ca Adrian Pau, simplu demisionar din PSD, si Lucian Ursuletu, dublu demisionar din PSD, si-au tot promovat pe retelele de socializare apartenenta la #team Grindeanu.

Fara sa dea vreun nume, Radu-Adrian Pau a recunoscut ca, in acest moment, Pro Romania discuta cu mai multi primari din Timis care ar dori sa se alature noului proiect girat de fostul premier, Victor Ponta.

Aceasta intentie ar fi luata in calcul, procentual, de 15% dintre primarii PSD si 10 % din randul celorlalti primari. Mai exact, in perioada urmatoare, la trustul politic Pro Romania ar putea sa adere un numar de 7,8 primari social-democrati si 4,6 primari de alte partide, rezultand un numar total de aproape 12 primari si jumatate… (Eva Theodorescu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: