BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

PRECIZARE! Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara nu are nicio legatura cu incidentul de vanatoare in care a fost implicat milionarul Florin Fedor, patronul carmangeriei DAF din Giroc

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara ne-a remis, prin intermediul purtatorului de cuvant, lt. col. Emilia Finata, o precizare, care face referire la un articol publicat, recent, in Impact Press.

“Referitor la articolul publicat la data de 12 februarie 2019, cu titlul “Milionarul Florin Fedor, “regele” micilor de Giroc, audiat la Parchetul Militar Timisoara in legatura cu incidentul de la Buzias, cand si-a abandonat arma de vanatoare si jeep-ul si a fugit”, va comunicam faptul ca jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara nu au desfasurat nici o actiune in 7/8 septembrie 2017, pe un fond de vanatoare din zona localitatii Buzias.

Spre informarea corecta a cititorilor publicatiei dumneavoastra, va adresam rugamintea de a face corecturile ce se impun”, se mentioneaza in dreptul la replica primit la redactie.

NOTA: Corecturile au fost facute imediat dupa publicarea articolului, in urma unei sesizari telefonice venite din partea lt. col. Emilia Finata. Precizam ca plutonierii adjutanti Florin Gruiescu, Ionel Pupsa si Florentin Stanciu, dar si plutonierul major Adrian Petruescu, care au efectuat mai multe perchezitii considerate abuzive in zona fondului de vanatoare din Buzias fac parte din Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis, Detasamentului 6 Lugoj, Postul de Jandarmi Buzias, si au fost trimisi in judecata, deja, de Parchetul Militar Timisoara intr-un alt dosar. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: