DOLIU la Finantele din Timis! Fostul director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale a decedat din cauza unei boli nemiloase

O veste trista s-a abatut, sambata seara, peste linistea fiscala de weekend a finantistilor din Timis. Iana Matei Vasile, fostul director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale Timis, a decedat.


Cea mai cumplita boala a secolului l-a macinat, lent, in ultimul an, si nu a reusit sa o invinga, in ciuda unor interventii chirurgicale facute in Ungaria si Germania.

Vestea mortii lui Iana Matei Vasile, la doar 58 de ani, a socat de-a binelea comunitatea finantistilor din Timis care stiau ca, de cateva saptamani, colegul lor este in concediu medical si urmeaza sa revina pe “baricadele” controlului fiscal. Nimeni nu banuia cat de grava este boala care i s-a instalat in corp, in ultima vreme.

Reamintim ca Iana Matei Vasile a mai detinut functia de  director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Timis si in perioada mandatului lui Dumitru Popovici, alaturi de alti doi finantisti cu experienta, Aurelian Candea si Gheorghe Daia. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

 

Leave a Reply