BREAKING NEWS! Reprezentantii grefierilor din Timis au participat, astazi, la protestul oficial din Bucuresti, in care se reclama faptul ca aceasta categorie profesionala a ajuns cea mai prost platita din sistemul judiciar    Accident feroviar, vineri dimineata, in Timis, intre localitatile Birda si Voiteni, soldat cu moartea unui conducator auto care nu a dat prioritate trenului    Echipa de rugby Timisoara Saracens va incerca, sambata, de la ora 13, sa recucereasca Cupa Romaniei, intr-un meci contra celor de la CSM Bucuresti     Ministerul Justitiei a refuzat sa-l mai acrediteze pe jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta, din cauza intrebarilor incomode pe care acesta le adreseaza, de obicei, ministrului Tudorel Toader    Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, a fost plasata pe un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare    Uber, companie evaluata la Bursa din New York la 120 miliarde de dolari, a cerut Guvernului sa amane o potentiala Ordonanta de Urgenta care i-ar scoate de pe piata romaneasca

DOLIU la Finantele din Timis! Fostul director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale a decedat din cauza unei boli nemiloase

O veste trista s-a abatut, sambata seara, peste linistea fiscala de weekend a finantistilor din Timis. Iana Matei Vasile, fostul director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale Timis, a decedat.

Cea mai cumplita boala a secolului l-a macinat, lent, in ultimul an, si nu a reusit sa o invinga, in ciuda unor interventii chirurgicale facute in Ungaria si Germania.

Vestea mortii lui Iana Matei Vasile, la doar 58 de ani, a socat de-a binelea comunitatea finantistilor din Timis care stiau ca, de cateva saptamani, colegul lor este in concediu medical si urmeaza sa revina pe “baricadele” controlului fiscal. Nimeni nu banuia cat de grava este boala care i s-a instalat in corp, in ultima vreme.

Reamintim ca Iana Matei Vasile a mai detinut functia de  director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Timis si in perioada mandatului lui Dumitru Popovici, alaturi de alti doi finantisti cu experienta, Aurelian Candea si Gheorghe Daia. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: