BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

DOLIU la Finantele din Timis! Fostul director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale a decedat din cauza unei boli nemiloase

O veste trista s-a abatut, sambata seara, peste linistea fiscala de weekend a finantistilor din Timis. Iana Matei Vasile, fostul director executiv adjunct al Inspectiei Fiscale Timis, a decedat.

Cea mai cumplita boala a secolului l-a macinat, lent, in ultimul an, si nu a reusit sa o invinga, in ciuda unor interventii chirurgicale facute in Ungaria si Germania.

Vestea mortii lui Iana Matei Vasile, la doar 58 de ani, a socat de-a binelea comunitatea finantistilor din Timis care stiau ca, de cateva saptamani, colegul lor este in concediu medical si urmeaza sa revina pe “baricadele” controlului fiscal. Nimeni nu banuia cat de grava este boala care i s-a instalat in corp, in ultima vreme.

Reamintim ca Iana Matei Vasile a mai detinut functia de  director executiv adjunct la Directia Generala a Finantelor Publice Timis si in perioada mandatului lui Dumitru Popovici, alaturi de alti doi finantisti cu experienta, Aurelian Candea si Gheorghe Daia. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: