ALERTA! Luptatorul de K1 Florin Ilie, angajat la Primaria Timisoara! Batausul are ca misiune “vanarea” hotilor de buzunare din tramvaie

Unul dintre cei mai violenti batausi din Timisoara, care se bucura de un respect maxim in lumea interlopa, a reusit sa-si gaseasca un job bine platit la Primaria Timisoara.


Sustinut de prietenul sau Ionut Nasleu, consilierul de securitate al primarului Nicolae Robu, luptatorul de K1 Florin Ilie a fost angajat la Societatea de Transport Public Timisoara (STPT), ca agent de interventie la divizia de securitate a regiei primariei.

Cu alte cuvinte, boxerul Florin Ilie va avea ca misiune controlul biletelor si a altor titluri de calatorie, insa va oferi si asistenta de specialitate colegilor de pe alte mijloace de transport ale STPT, care se vor confrunta cu violente.

Nu in ultimul rand, angajarea lui Florin Ilie are si un scop profilactic, dupa cum a recunoscut directorul societatii, Nicolae Bitea, respectiv acela de a preveni furturile de bunuri de la calatori. Cu alte cuvinte, hotii de buzunare nu vor mai urca in tramvaie sau troleibuze, de frica sa nu dea nas in nas cu teribilul luptator.

“I-am propus acest lucru si l-a acceptat, sa fie angajat in cadrul societatii. Pe langa activitatile pe care le desfasoara in ceea ce priveste controlul titlurilor de calatorie si alte responsabilitati pe care le are ca si agent de interventie, se ocupa si de prevenirea furtului de bunuri de la calatori. In fiecare zi are actiune de monitorizare a oamenilor care fac astfel de lucruri neonorante pentru societatea civila”, a declarat Nicolae Bitea pentru pressalert.ro, mentionand ca nici nu si-a intrat bine in rol, Florin Ilie, ca numarul furturilor de la calatori a scazut semnificativ.

Asadar, hotii de buzunare n-au asa frica de agentii Politiei Locale Timisoara, care patruleaza zilnic prin tramvaie, cum se pazesc de Florin Ilie.

Nici nu poate fi altfel, cata vreme, luptatorul de K1 este recunoscut ca un personaj extrem de violent. In 2010, a fost retinut cu greu de Politia de Frontiera, dupa ce, aflat la volanul unui Audi, a refuzat sa opreasca la semnal si a spart si barajul rutier instituit pentru prinderea sa, fiind trase nu mai putin de sapte focuri de arma pentru oprirea lui.

Doi ani mai tarziu, in 2012, a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pe un termen de incercare de sase ani, si plata unor daune de 12.000 de euro, dupa ce a batut un barbat care se certase cu tatal lui. Victima a avut nevoie de 70 de zile de ingrijiri medicale, avand toata fata sparta de la loviturile de genunchi ale luptatorului. 

In 2014, a scapat ca prin minune de o acuzatie de ultraj, care-l putea trimite dupa gratii, dupa ce, din nou, a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor de politie rutiera, in Calea Sagului, fiind urmarit pana in Calea Girocului. Si-a abandonat masina, a fugit printre blocuri, a fost prins, moment in care a lovit cu capul in gura in politist.

A scapat de acuzatii, dupa ce i-a convins pe anchetatori ca la mijloc a fost vorba despre o confuzie si ca nu el a fugit de politisti si, cu atat mai putin, nu este el cel care a aplicat lovitura de cap omului legii.

Deocamdata nu am solicitat opinia primarului Nicolae Robu vizavi de tendinta ca tot mai multi interlopi sau rude de-ale interlopilor sa-si gaseasca joburi bine platite la Primaria Timisoara, intrucat anticipam raspunsul paranoid al edilului: mai am de unde pierde… (Vlad Enciu)

One thought on “ALERTA! Luptatorul de K1 Florin Ilie, angajat la Primaria Timisoara! Batausul are ca misiune “vanarea” hotilor de buzunare din tramvaie

  1. Babaiatule, eu cred ca Robu e deja prizonierul lumii interlope. Nu mai au loc oamenii cu scoala in primarie, ca se iveste un interlop sau o nevasta de pinguin cu crosa in brate si primeste postul pe loc. Orice s-ar spune, dar pe vremea lui Ciuhandu nu am auzit de interlopi angajati pe la primarie sau sa dea tarcoale pe la regii. Primaria a fost tinuta departe de baietii cu pumni de fer, cu exceptia lui Adi Olteanu, din motive pe care nu le dezvoltam, asa ca Ciuhandu a domnit 4 mandate fara probleme de imagine. Poate, un pic cu vilele tiganilor din centru, dar peste veacuri toate-s fleacuri, cum ar spune un mare doctor veterinar. Robu va iesi pe usa din dos a primariei datorita manevrelor sfetnicului Nasleu, plasat langa el de fratii dinamita de la Bega, pentru ca e atat de arogant incat nu banuieste ca este intr-un mare deficit de imagine. Opozitia ar trebui sa speculeze derapajele interlope ale lui Robu, mare academician de BOXig, si sa-l trimita acasa la alegerile viitoare. Dar, oameni buni, care opozitie?

Leave a Reply