CULISE! Alfred Simonis, tot mai aproape de preluarea sefiei in PSD Timis. Deputatul este noul lider al grupului PSD din Camera Deputatilor

Deputatul Alfred Simonis se apropie amenintator de functia de presedinte al PSD Timis, detinuta interimar de Calin Dobra, odata cu preluarea sefiei grupului PSD din Camera Deputatilor.


Desi nu s-a anuntat oficial, Simonis este cotat cu prima sansa la functia de sef al social-democratilor din Camera Deputatilor, in conditiile in care actualul lider, bistriteanul Daniel Suciu, a fost numit in functia de ministru al Dezvoltarii.

“Cele mai mare sanse sa devina presedinte de grup le are, in acest moment, Freddy Simonis. El era oricum un fel de prim-vicelider. Se va merge pe aceeasi linie de tineri, cum a fost cu Suciu, care sa fie prezenti, sa se implice, sa aiba disponibilitatea sa participe la negocieri, desi tot Dragnea le va conduce. La votul final din plen, in fata, pe locul lui Suciu era, deja, Freddy, cu Dragnea in banca”, au declarat surse social-democrate pentru stiripesurse.ro.

Alfred Robert Simonis este deputat PSD de Timis, aflat la primul mandat, iar in urma cu cateva zile a negat zvonul ca Titus Bojin ar putea reveni in echipa social-democratilor. “Nu facem transferuri ca la fotbal”, a precizat Simonis, anuntand ca va candida la o functie in cadrul filialei, dar inca nu stie pentru care.

Cu siguranta, in cazul in care Alfred Simonis va deveni “mana dreapta” a lui Dragnea in Camera Deputatilor, va fi trimis la Timis sa preia si organizatia PSD, mai cu seama ca actualul presedinte interimar, Calin Dobra, s-a aflat pe lista celor care l-au contestat pe teleormanean la tentativa de puci a Gabrielei Firea.

Mai mult, in acest fel Dragnea ar pune capat si speculatiilor potrivit carora Alfred Simonis ar putea sa calce pe urmele lui Adrian Pau si a lui Lucian Ursuletu si sa sara in barca Pro Romania, cu atat mai mult cu cat este finul lui Sorin Grindeanu, iar oamenii fostului premier, #team Grindeanu, se regrupeaza in “curtea” partidului lui Victor Ponta. (Mara Ion)

2 thoughts on “CULISE! Alfred Simonis, tot mai aproape de preluarea sefiei in PSD Timis. Deputatul este noul lider al grupului PSD din Camera Deputatilor

  1. Da …pe dracnea mea ce ne pas posible a achitat datoriile la interpoli sau urmează , fredilică dă i cu praful .. de stele

Leave a Reply