BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Tranzactie pe piata saloanelor de infrumusetare din Timisoara! Centrul style & beauty apartinand unei foste angajate a SRI Timis si-a schimbat proprietarul si denumirea

Unul dintre cele mai cautate saloane de infrumusetare din Timisoara, cu o clientela fidelizata in mediul femeilor cu bani din capitala Banatului, si-a schimbat proprietarul si denumirea. Tranzactia a avut loc, zilele trecute, iar odata cu predarea cheilor si angajatilor catre noul proprietar, un brand al saloanelor de cosmetica din Timisoara a disparut din peisajul afacerilor locale.

Este vorba despre Evelyn Style & Beauty, pe care Eveline Mirabela Velciov, fost subofiter la SRI Timis, a decis sa-l vanda. Pretul tranzactiei nu a fost facut cunoscut, insa a fost vorba despre “o suma frumusica”, dupa cum ne-a comunicat Eveline Velciov.

“Mereu am spus ca salonul de infrumusetare este un business de tinerete. 13 ani, Evelyne Style a fost o afacere profitabila. Noua proprietara sa si-o dezvolte, mai departe, sub numele ei. Eu am marca inregistrata, este brandul construit de mine in 13 ani, si nu-l pot lasa la altii.

Sunt fericita ca l-am avut si la fel de fericita il predau Nicoletei, si-i las linistita si angajatii. Voi ramane doar cu scoala, cu cursurile de formare profesionala. Este prima mea dragoste, pentru ca sunt dascal la baza. Este fix ce mi se potriveste, cursuri, elevi, clase, promotii, examene. Inchei un capitol al afacerilor construite sub brandul Evelyn si continui cu si mai multa energie si liniste”, ne-a declarat Eveline Velciov.

Sa mai spunem ca noua denumire a salonului de infrumusetare construit, in 13 ani, de fostul subofiter al SRI Timis este Enjoy Beauty, iar povestea merge mai departe in acelasi sediu, de langa Padurea Verde. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: