BREAKING NEWS! Reprezentantii grefierilor din Timis au participat, astazi, la protestul oficial din Bucuresti, in care se reclama faptul ca aceasta categorie profesionala a ajuns cea mai prost platita din sistemul judiciar    Accident feroviar, vineri dimineata, in Timis, intre localitatile Birda si Voiteni, soldat cu moartea unui conducator auto care nu a dat prioritate trenului    Echipa de rugby Timisoara Saracens va incerca, sambata, de la ora 13, sa recucereasca Cupa Romaniei, intr-un meci contra celor de la CSM Bucuresti     Ministerul Justitiei a refuzat sa-l mai acrediteze pe jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta, din cauza intrebarilor incomode pe care acesta le adreseaza, de obicei, ministrului Tudorel Toader    Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, a fost plasata pe un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare    Uber, companie evaluata la Bursa din New York la 120 miliarde de dolari, a cerut Guvernului sa amane o potentiala Ordonanta de Urgenta care i-ar scoate de pe piata romaneasca

Tranzactie pe piata saloanelor de infrumusetare din Timisoara! Centrul style & beauty apartinand unei foste angajate a SRI Timis si-a schimbat proprietarul si denumirea

Unul dintre cele mai cautate saloane de infrumusetare din Timisoara, cu o clientela fidelizata in mediul femeilor cu bani din capitala Banatului, si-a schimbat proprietarul si denumirea. Tranzactia a avut loc, zilele trecute, iar odata cu predarea cheilor si angajatilor catre noul proprietar, un brand al saloanelor de cosmetica din Timisoara a disparut din peisajul afacerilor locale.

Este vorba despre Evelyn Style & Beauty, pe care Eveline Mirabela Velciov, fost subofiter la SRI Timis, a decis sa-l vanda. Pretul tranzactiei nu a fost facut cunoscut, insa a fost vorba despre “o suma frumusica”, dupa cum ne-a comunicat Eveline Velciov.

“Mereu am spus ca salonul de infrumusetare este un business de tinerete. 13 ani, Evelyne Style a fost o afacere profitabila. Noua proprietara sa si-o dezvolte, mai departe, sub numele ei. Eu am marca inregistrata, este brandul construit de mine in 13 ani, si nu-l pot lasa la altii.

Sunt fericita ca l-am avut si la fel de fericita il predau Nicoletei, si-i las linistita si angajatii. Voi ramane doar cu scoala, cu cursurile de formare profesionala. Este prima mea dragoste, pentru ca sunt dascal la baza. Este fix ce mi se potriveste, cursuri, elevi, clase, promotii, examene. Inchei un capitol al afacerilor construite sub brandul Evelyn si continui cu si mai multa energie si liniste”, ne-a declarat Eveline Velciov.

Sa mai spunem ca noua denumire a salonului de infrumusetare construit, in 13 ani, de fostul subofiter al SRI Timis este Enjoy Beauty, iar povestea merge mai departe in acelasi sediu, de langa Padurea Verde. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: