Inca un dealer de canabis prins la Lugoj! Jandarmii au retinut un tanar care oferea substante halucinogene tinerilor din oras

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au retinut inca un dealer de droguri de risc, care distribuia substante interzise in municipiul Lugoj, in timpul unei misiuni specifice de patrulare.


La nici un an de cand au ridicat un tanar de 20 de ani, din Lugoj, care avea asupra sa 80 de pliculete cu substante etnobotanice si canabis, joi, 28 februarie, jandarmii au lovit din nou filierele de trafic de droguri din orasul de pe Timis, care par scapate de sub control de politistii de la BCCO Timisoara.

Un tanar in varsta de 19 ani a atras atentia oamenilor legii, intrucat la vederea echipajului de jadarmi si-a schimbat brusc comportamentul.

“Persoana se afla singură pe o stradă din municipiu iar, la vederea echipajului de jandarmi, a avut un comportament ce a atras atentia. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acesteia iar, la perchezitia corporală efectuată, au fost găsite 69 pliculeţe din folie de material plastic având, în conţinut, o substantă vegetală de culoare verde-oliv, despre care există suspiciunea că are efect halucinogen”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Tanarului in cauza, cu domiciliul in municipiul Lugoj, judetul Timis, i-au fost intocmite actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, fiind acuzat de detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Daca procurorii DIICOT vor imbratisa ideea ca dealerul de droguri detinea intreaga cantitate de canabis pentru consum propriu, acesta ar putea obtine o solutie de clasare si, eventual, o mustrare verbala din partea oamenilor legii… (G.I.)

 

 

 

Leave a Reply