BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Inca un dealer de canabis prins la Lugoj! Jandarmii au retinut un tanar care oferea substante halucinogene tinerilor din oras

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au retinut inca un dealer de droguri de risc, care distribuia substante interzise in municipiul Lugoj, in timpul unei misiuni specifice de patrulare.

La nici un an de cand au ridicat un tanar de 20 de ani, din Lugoj, care avea asupra sa 80 de pliculete cu substante etnobotanice si canabis, joi, 28 februarie, jandarmii au lovit din nou filierele de trafic de droguri din orasul de pe Timis, care par scapate de sub control de politistii de la BCCO Timisoara.

Un tanar in varsta de 19 ani a atras atentia oamenilor legii, intrucat la vederea echipajului de jadarmi si-a schimbat brusc comportamentul.

“Persoana se afla singură pe o stradă din municipiu iar, la vederea echipajului de jandarmi, a avut un comportament ce a atras atentia. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii acesteia iar, la perchezitia corporală efectuată, au fost găsite 69 pliculeţe din folie de material plastic având, în conţinut, o substantă vegetală de culoare verde-oliv, despre care există suspiciunea că are efect halucinogen”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Tanarului in cauza, cu domiciliul in municipiul Lugoj, judetul Timis, i-au fost intocmite actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, fiind acuzat de detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Daca procurorii DIICOT vor imbratisa ideea ca dealerul de droguri detinea intreaga cantitate de canabis pentru consum propriu, acesta ar putea obtine o solutie de clasare si, eventual, o mustrare verbala din partea oamenilor legii… (G.I.)

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: