BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

EXCLUSIV! Directia Control Intern din cadrul IGPR, in ancheta la IPJ Timis! “Voi verifica aspectele semnalate, prin metode specifice structurii din care fac parte”, este anuntul sec al inspectorului venit in control

Directia Control Intern din cadrul IGPR a trimis la IPJ Timis un specialist in  verificarea conflictelor politienesti de munca, a carui misiune trasata de chestorul Ioan Buda este aceea de a stabili daca inspectorul sef Alin Petecel a dispus o serie de masuri manageriale care au afectat demnitatea si reputatia unor subalterni sau bunul mers al institutiei.

“Misiunea mea este sa verific aspectele semnalate in petitia publica trimisa la MAI, prin mijloacele si metodele specifice structurii din care fac parte”, a anuntat, sec, ofiterul care a ajuns la Timisoara in aceasta dupa-amiaza.

Se are in vedere, in primul rand, depistarea motivului ascuns care a dus la schimbarea comisarului sef Daniel Tudorescu de la sefia Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE), dar si imprejurarile reale in care s-a declansat scandalul, urmat de represiuni, dintre inspectorul sef si politistii care-si desfasoara activitatea la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva (CRAP).

Deocamdata, comisarul sef venit de la Bucuresti se afla in posesia unei informatii potrivit careia, in timpul unui control inopinat la CRAP, Alin Petecel ar fi fost amenintat ca va fi lovit cu capul in gura de agentul care, ulterior, a protestat in curtea inspectoratului, agitand o pancarta.

Asadar, la IPJ Timis se anunta audieri pe banda rulanta a politistilor care contesta stilul de conducere al inspectorului sef, dar, cu siguranta, vor fi luati la intrebari si comandantul Alin Petecel, dar si adjunctii sai, Dan Constantin Stoicanescu si Aurel Scornea.

Misiunea inspectorului de la Directia Control Intern este cu atat mai dificila, iar acesta nu va putea fi determinat – cum se proceda pe vremuri – sa ignore anumite fapte, cu cat raportul sau nu se va opri doar la IGPR, ci copii ale acestuia vor trebui trimise si ministrului de Interne, Carmen Dan, si premierului Viorica Dancila, in conditiile in care la dosarul investigatiei este atasata petitia publica initiata de o jurista din Deva, care a ajuns la Guvern si MAI.

Oricum, vindecarea tulburarilor institutionale de la IPJ Timis tine si de sinceritatea declaratiilor celor ce vor fi audiati, fiind stiut, deja, ca Daniel Tudorescu s-a resemnat, a pledat pentru intelepciune, declarand public din biroul lui Alin Petecel ca schimbarea sa din functie a fost oportuna si necesara bunului mers al institutiei. (G.I.)

9 Responses to EXCLUSIV! Directia Control Intern din cadrul IGPR, in ancheta la IPJ Timis! “Voi verifica aspectele semnalate, prin metode specifice structurii din care fac parte”, este anuntul sec al inspectorului venit in control

 1. Iorgovan A says:

  Singura schimbare va fi doar după alegeri, pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca prostii! Sper ca nu va așteptați la miracole în urma controlului? Eventual va fi sancționat tot ala care a reclamat,
  P. S. Corb la corb nu_si scoate ochii! Și atunci cine are curaj sa vb de toate măgăriile? Sa se verifice modul cum a primit salar de excelenta bucătarul și șoferul și e suficient, dar nu se întâmplă nimic

 2. Arth Alex says:

  Praf în ochi, așa se numește știrea asta … Bani aruncați pe “marea anchetă a vieții” făcută de București 🙄

 3. Rusine says:

  Cine le a ciripit oare subiectele lui Petecel, Drăguța și Iacobescu de au participat singuri pe post? Și inclusiv asa au întâmpinat Probleme. Rușine!

 4. Drăguțu says:

  DTS sau mai pe scurt ManHatan e în bloc starturi , să traiască nea Mirescu că ne pricopsirăm cu toți ai lui . Scheletele sunt la locul lor .

 5. Bahamas says:

  Nu au venit sa-l controleze din contră au venit să-i ridice moralul si ceva ajutoare (Pampers,xanax, imovane)

 6. O fetita says:

  Ce penibil, “ditamai” insp. sef sa te plangi toata ziua prin sedinte ca ai fost amenințat si acum trebuie sa vina cineva tocmai de la București sa te salveze. Pare cam mare palaria. Face un plutonier ce vrea cu voi pentru ca ati ajuns acolo cum ati ajuns.

 7. Albu Viorel says:

  Dacă se voia o clarificare a întregii stări de fapt de la IPJ Timiș , se trimitea o echipa de control care verifica întreaga activitate, inclusiv situația de la arest și se trăgea o concluzie de ansamblu. Așa, un polițist inspector a venit sa verifice o petiție, strict pe situația prezentată. Rezultatul acestor verificări , doar pe situația de la arest, vor fi prezentate conducerii IGPR , cu propunere de clasare deoarece nu se confirma cele reclamate. Sau cu ceva atenționări, inofensive. In rest, numai de bine

 8. pop martin says:

  Nea Gica, ne lipsesti cu mizeriile tale. apropo nu stii pe cineva sa ne pupi in dos?

Leave a Reply

%d bloggers like this: