BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

Un jandarm de la Gruparea Mobila Timisoara a capturat un hot de buzunare, pe care l-a recunoscut dintr-o inregistrare video

Un jandarm de la Gruparea Mobila Timisoara a dat dovada de vigilenta, spirit de atentie si vocatie de aparator al linistii si ordinii publice, calitati care i-au permis sa captureze un individ suspect intr-un caz de furt, pe care l-a recunoscut dintr-o inregistrare video.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al subunitatii de jandarmi din Timisoara, evenimentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de 8 martie, in zona Complexului Studentesc, in timpul liber al omului legii.

“Jandarmul se afla, impreuna cu un prieten, in Complexul studentesc din municipiul Timisoara. La un moment dat, pe o alee, a observat un tanar care fusese reclamat, cu o zi inainte, ca ar fi furat bani din poseta unei doamne. I-a recunoscut trasaturile, deoarece le vizionase pe o camera video, in timpul in care era in serviciu pe linia mentinerii ordinii publice. Jandarmul nu a ezitat, l-a imobilizat pe tanar si l-a predat apoi politiei pentru continuarea cercetarilor”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: