BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Un jandarm de la Gruparea Mobila Timisoara a capturat un hot de buzunare, pe care l-a recunoscut dintr-o inregistrare video

Un jandarm de la Gruparea Mobila Timisoara a dat dovada de vigilenta, spirit de atentie si vocatie de aparator al linistii si ordinii publice, calitati care i-au permis sa captureze un individ suspect intr-un caz de furt, pe care l-a recunoscut dintr-o inregistrare video.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al subunitatii de jandarmi din Timisoara, evenimentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de 8 martie, in zona Complexului Studentesc, in timpul liber al omului legii.

“Jandarmul se afla, impreuna cu un prieten, in Complexul studentesc din municipiul Timisoara. La un moment dat, pe o alee, a observat un tanar care fusese reclamat, cu o zi inainte, ca ar fi furat bani din poseta unei doamne. I-a recunoscut trasaturile, deoarece le vizionase pe o camera video, in timpul in care era in serviciu pe linia mentinerii ordinii publice. Jandarmul nu a ezitat, l-a imobilizat pe tanar si l-a predat apoi politiei pentru continuarea cercetarilor”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: